Πέμπτη φορά γαμπρός ο Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς -35 χρόνια νεότερη η boho νύφη, ένας όμορφος γάμος [φωτό]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 12:53

Πέμπτη φορά γαμπρός ο Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς -35 χρόνια νεότερη η boho νύφη, ένας όμορφος γάμος [φωτό]

Ο διάσημος μπασίστας των Pink Floyd έκανε γνωστό το ευτυχές συμβάν με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τον γάμο του με την Kamilah Chavis, η οποία έγινε η πέμπτη επίσημη σύζυγος του!

Ο θρύλος της ροκ παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1969 με την παιδική φίλη Judith Trim. Κοσμούσε το εξώφυλλο του άλμπουμ των Pink Floyd ‘Ummagumma’. Χώρισαν το 1975.  Δεν υπήρχαν παιδιά.

Το 2015, ο Ρότζερ Γουότερς χώρισε με την τέταρτη σύζυγό του, Laurie Durning. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012, έχοντας προηγουμένως ζήσει μαζί για δέκα χρόνια.

Ο Ρότζερ Γουότερς είχε, επίσης, σύντομο δεσμό με την Παλαιστίνια συγγραφέα και ακτιβίστρια Rula Jebreal αλλά δεν κράτησε πολύ, ενώ είχε παντρευτεί την Lady Carolyne Christie και την ηθοποιό Pricilla Phillips.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε: «Είμαι τόσο ευτυχισμένος. Επιτέλους, κάτι που θα κρατήσει». Στις φωτογραφίες, το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο σε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα από τον γάμο τους, δείχνοντας ξεκάθαρα τον έρωτα, που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

FBntGxjWEAQDmd4FBntGxjX0AEJ 26FBntGxkXMAE84eBFBntGxmXEAEv5HF

In.gr




00 inkefalonia general ad 300X250