Καταγγελία από επιβάτες του χθεσινοβραδινού δρομολογίου που «εγκλωβίστηκαν» στην Κυλλήνη λόγω της πυρκαγιάς στην Αχαϊα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 09:24

Καταγγελία από επιβάτες του χθεσινοβραδινού δρομολογίου που «εγκλωβίστηκαν» στην Κυλλήνη λόγω της πυρκαγιάς στην Αχαϊα

Καταγγελία από επιβάτη του χθεσινοβραδινού δρομολογίου της γραμμής από Κυλλήνη προς τον Πόρο, δέχθηκε η ιστοσελίδα μας, ο οποίος  κατήγγειλε ότι «το επιβατικό κοινό αναγκάστηκε να κάνει οδικές παρακάμψεις λόγω της φωτιάς στην Αχαΐα. Η εθνική οδός ήταν κλειστή και αναγκαστήκαμε σε παρακάμψεις από την τροχαία μέσω Καλαβρύτων, Τρίπολης και Καλαμάτας, που προσέθεσε τουλάχιστον 2 ώρες στην διάρκεια οδήγησης προς την Κυλλήνη. Μετά από πολλαπλές προσπάθειες η εταιρία αρνήθηκε να καθυστερήσει τον απόπλου του βραδινού δρομολογίου από Κυλλήνη πέραν της μισής ώρας που δόθηκε από το υπουργείο ναυτιλίας. Η εταιρία μας παρέπεμψε προς το λιμεναρχείο, το λιμεναρχείο στην εταιρία με αποτέλεσμα οι επιβάτες να καλούν και τους δυο ταυτόχρονα χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη.

Η εταιρία επίσης δηλώνει πλήρη άγνοια για το πότε οι εναπομείναντες επιβάτες και ΙΧ. θα ταξιδέψουν προς το νησί καθώς τα προγραμματισμένα δρομολόγια εκτελούνται χωρίς διαθεσιμότητα μέχρι τις 4-5 του μήνα.

Τουλάχιστον 10 ΙΧ με μέσο όρο επιβατών τρία άτομα, δηλαδή 30 άτομα αυτή την στιγμή μπροστά από τα κλειστά εκδοτήρια στην Κυλλήνη, χωρίς καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Η εταιρία εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο να διαχειριστεί την κρίση».

Τα στοιχεία του επιβάτη της καταγγελία βρίσκονται στην διάθεση της ιστοσελίδας. 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ