Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Δηλώσεις συμμετοχής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 12:15

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Δηλώσεις συμμετοχής

Πρόσκληση Συμμετοχής

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης στα πλαίσια προώθησης τοπικών προϊόντων  και στήριξης των μελών του, θα συμμετάσχει στην  85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 11  έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον ελλαδικό χώρο με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελώντας όχι μόνο σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός, αλλά συγχρόνως πολιτικό και πολιτιστικό. Τιμώμενη χώρα για τη φετινή χρονιά είναι η Ελλάδα και αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση με φυσική παρουσία που λαμβάνει χώρα.

Λόγω των ειδικών μέτρων που εφαρμόζονται για την αποτροπή διασποράς της covid-19, οι θέσεις για συμμετοχή με φυσική παρουσία είναι περιορισμένες.

Παρακαλούμε τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην 85η ΔΕΘ να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης μέχρι και την Τρίτη 03/08/2021 και ώρα 13:00 με τους εξής τρόπους:

  1. Τηλεφωνικά στο 2671026190
  2. Με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 επιμ 1επιμ 2




00 inkefalonia general ad 300X250