Στο «Ρεγγίνα» ψήφισαν για αρχηγό! (pics)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 19:01

Στο «Ρεγγίνα» ψήφισαν για αρχηγό! (pics)

Στο ΠΑΣΟΚ σήμερα εκλέγουν αρχηγό τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ήδη από νωρίς το πρωί υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στο «Ρεγγίνα»! Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το inkefalonia.gr βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στο Αργοστόλι και κατέγραψε την κίνηση και τις εκτιμήσεις.

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντική ήταν η κίνηση, καθώς μέσα σε μία ώρα είχαν ψηφίσει γύρω στα 50 άτομα. Ήδη στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν και είχαν ψηφίσει, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Σταύρος Σπαθής, ο Νικόλας Δρακάτος, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο Μάρκος Κοτσιλίνης.

Η εκτίμηση του Νικόλα

Ο Νικόλας Βαλλιανάτος έκανε την εκτιμήσή του για την εκλογή: «Θεωρώ ότι πάνω από 700 – 800 στην Κεφαλονιά θα θεωρηθεί επιτυχία. Τις προηγούμενες φορές ήταν μεγάλο ποσοστό, γιατί υπήρχαν δύο υποψήφιοι, γραμματείς υποψήφιοι, ήταν άλλες οι εποχές. Τώρα δεν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι. Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν πιάσει πανελλαδικά τις 100.000. Πάντως και εδώ αν και κάποιοι προσπάθησαν μέσω των blogs να δημιουργήσουν μία κατάσταση ότι θα γίνουν φασαρίες, πάει πάρα πολύ καλά και είναι ήρεμη η διαδικασία. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έρχεται να ψηφίσει κόντρα σε όλα αυτά».

Μέσα από το inkefalonia θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε το απόγευμα το ποσοστό προσέλευσης στην Κεφαλονιά, σε αυτή την εκλογική διαδικασία.




00 inkefalonia general ad 300X250