Ρίφι - Δαμουλιανάτα: Καθαρίστηκε ο δρόμος μετά από πολλά χρόνια (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 10:30

Ρίφι - Δαμουλιανάτα: Καθαρίστηκε ο δρόμος μετά από πολλά χρόνια (εικόνες)

Οι προσπαθειες των δύο προέδρων των Κοινοτήτων Ριφίου και Δαμουλιανάτων είχαν σαν αποτέλεσμα την επέμβαση του Δήμου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κο Μαρκετο. Ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είχε καθαριστεί εδώ και πολλά χρόνια με τον τρόπο, που πραγματοποιήθηκε φέτος, είναι ένας δρόμος ζωτικής σημασίας στη περιοχή μας, με συνεχή διέλευση από ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Με τη μέριμνα του Δήμου και την αξιόλογη δουλειά του Κώστα Γαλιατσατου έγινε μια πολύ καλή επέμβαση, απομακρυνοντας πέτρες, βράχια, χώματα, χόρτα, που καθιστουσαν τον δρόμο επικίνδυνο σε πολλά σημεία.

Ελπίζουμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ώστε να διατηρείται ο δρόμος ασφαλής και σε καλή κατάσταση.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ληξουρίου για τα αυτονόητα και ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή του για κάποια έργα, που έχουν ζητηθεί για τα χωριά μας και συγκεκριμένα για το χώρο, που μιλάμε ( ο καθαρισμός του αποστραγγιστικου καναλιού για το οποίο έχει γίνει αίτηση από τις κοινότητες προς τη Περιφέρεια, που είναι αρμόδια).