Στ. Τραυλός: Λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 16:59

Στ. Τραυλός: Λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κεφαλονιάς

Χαιρετίζουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης «ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 σε 19 ελληνικά νησιά μεταξύ των οποίων είναι και η Κεφαλονιά.

Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συμβάλουμε στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας, προτείνοντας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο να διαθέσει ένα από τα σύγχρονα κτήρια του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, ώστε να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο και να λυθεί κατά συνέπεια το πρόβλημα χώρων που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

Γνωστοποιήθηκε ήδη στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Καρβέλη ότι εξασφαλίστηκε η σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου και το κτήριο βρίσκεται στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρύτανη του Ιονίου πανεπιστημίου, κ. Ανδρέα Φλώρο, τους καθηγητές κ. Κονιδάρη Αγησίλαο και κ. Πολυκαλά Σπύρο για την αποδοχή της πρότασής μας και την έμπρακτη απόδειξη ότι το ίδρυμα βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία των Ιονίων Νήσων και εκπληρώνει την κοινωνική του προσφορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

                

 Ο Αντιπεριφερειάρχης

Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Σταύρος Π. Τραυλός


Ετικέτες: