ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ : Συλλυπητήριες επιστολές για την απώλεια του Γεράσιμου Πετράτου (Μπαμπίνος)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 13:05

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ : Συλλυπητήριες επιστολές για την απώλεια του Γεράσιμου Πετράτου (Μπαμπίνος)

  •  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Μάκη Πετράτου

Η τοπική μας κοινωνία αποχαιρετά τον Μάκη Πετράτο, ένα συμπολίτη μας δραστήριο, ενεργό και ιδιαίτερα αγαπητό.

Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω ότι αποχαιρετώ ένα μέρος της παιδικής μου ηλικίας, καθώς το κατάστημα του πατέρα του εκλιπόντα ήταν δίπλα στο σπίτι μας. Μεγαλώσαμε μαζί σε ένα Αργοστόλι που θα μας το θυμίζουν φίλοι όπως ήταν ο Μάκης Πετράτος.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένειά του.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

  • ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΕΤΡΑΤΟΥ

Σήμερα με θλίψη αποχαιρετούμε ένα πολύ αγαπητό και άξιο μέλος της κοινωνίας μας, τον Μάκη Πετράτο.

Με τον Μάκη είχα την τύχη να γνωριστώ στα μαθητικά μου χρόνια, όταν υπήρξαμε συμπαίκτες στην ιστορική πλέον ομάδα ΠΑΟ Αργοστολίου. Μια μικρή ομάδα στην οποία είχα την τιμή να γνωρίσω μεγάλες προσωπικότητες, μια από τις οποίες ήταν και ο αρχηγός μας ο Μάκης. Σ΄ αυτήν την ομάδα δημιουργήθηκαν μεταξύ των παικτών σχέσεις φιλίας και αλληλοεκτίμησης που μας συνοδεύουν σ’ όλη μας τη ζωή.

Σήμερα, εγώ ο «μικρός» της ομάδας με θλίψη αποχαιρετώ τον μεγάλο αρχηγό μας, την ψυχή της ομάδας μας.

Καλό Ταξίδι Αρχηγέ!

 

  •  ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

 Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι της Ορειβατικής Λέσχης αποχαιρετούν σήμερα με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση τον φίλο Μάκη, τον αγαπημένο “Μπαμπίνο”.

     Ο Μάκης υπήρξε αντιπρόεδρος και από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης, μα πάνω απ’ όλα ήταν αυτός που με το χαμόγελό του, την φωτογραφική του μηχανή, το πείραγμα και το αστείο του αποτύπωνε την κάθε στιγμή από το ανέβασμα στις δύσκολες πορείες, στις στάσεις για ξεκούραση, στις κορυφές , στις παραλίες και στις ταβέρνες. 

  Φίλε Μάκη, στις επόμενες διαδρομές και εξορμήσεις η απουσία σου θα είναι μεγάλη.  Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, στα βουνά που περπατήσαμε μαζί, από τον Ταΰγετο , στα Άγραφα, Τζουμέρκα, Όλυμπο , Σμόλικα, Τύμφη, Γράμμο, Βόιο, στη λατρεμένη Κεφαλονιά και στις παραλίες της.  Σε κάθε νέα διαδρομή θα συναντιόμαστε “ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!”, σε κάθε κορφή για μια τελευταία φωτογραφία απέναντι και ανάμεσά μας.  Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε και συνορειβάτη Μάκη. 

  Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα σου Ηλέκτρα, στην αγαπημένη σου Τασία και στα παιδιά σου Διονύση και Πέτρο.

  • Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ Δ. ΠΕΤΡΑΤΟ

 

Τα μέλη και οι Φίλοι της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , με θλίψη έμαθαν για τον θάνατο του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ Δ. ΠΕΤΡΑΤΟΥ( Μπαμπίνου ) .

Ο Μάκης ήταν από τους καλύτερους φίλους μας !!

Ήταν μόνιμος φωτογράφος και εικονολήπτης των εκδηλώσεων και αποστολών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό , ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ. του Συλλόγου Φίλων της Χορωδίας.

Οι περαντζάδες μας για τα Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς , κάθε χρόνο ξεκινούσαν από το κατάστημά του στην παραλία , όπου με την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τασία , μας υποδέχονταν , μας κερνούσαν , μας φωτογράφιζε ο Μάκης και ανταλλάσαμε τις πρώτες Ευχές .

Εκφράζουμε τα πιό θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατό του στην μητέρα του , στην σύζυγό του , τους 2 γιούς του και όλους τους οικίους του .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

Θα το θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη και θαυμάσιες αναμνήσεις.

Το ΔΣ.

 

  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ 

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Γεράσιμου Πετράτου, μέλους του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, εξαίρετου οικογενειάρχη και ιδιαίτερα αγαπητού επαγγελματία.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του φορέα, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια τους, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής