Δ. Μαρκάτος: “Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία της Κεφαλονιάς και Ιθάκης – Αρνητικά όλα τα self test” (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 18:20

Δ. Μαρκάτος: “Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία της Κεφαλονιάς και Ιθάκης – Αρνητικά όλα τα self test” (Ηχητικό)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επέστρεψαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Λυκείου, στα σχολεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, όπως μας ενημέρωσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Μαρκάτος.

Όπως ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του: “Όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που έκαναν τα self test, πριν φτάσουν στις σχολικές εγκαταστάσεις, βγήκαν αρνητικοί.

Υπήρχαν κάποια πολύ μικρά προβλήματα από ένα ελάχιστο ποσοστό μαθητών (τρεις με τέσσερις) και βοηθητικού προσωπικού στην περιφέρεια του νησιού, που δεν βρήκαν το ΑΜΚΑ τους και γι αυτούς έχει δοθεί εντολή να πάνε στην πλησιέστερη Νοσοκομειακή Δομή να κάνουν το τεστ.

Η προσέλευση των μαθητών στα σχολεία, όπως μας δήλωσε ο κ. Μαρκάτος, είναι η αναμενόμενη γι' αυτή την εποχή. “Υπάρχει ένας μικρός αριθμός μαθητών που απέχει, αλλά σε συνολικά επίπεδα και ποσοστά αυτός ο αριθμός είναι πολύ μικρός. Στην πλειονότητά τους οι μαθητές επέστρεψαν στα σχολεία”.

Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Μαρκάτος μίλησε και στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 "Μέρα Μεσημέρι" για την επανεκκίνηση των Λυκείων σε Κεφαλονια και Ιθάκη. 

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό 

{https://soundcloud.com/user-46829938/markatos-epanekkinisi-lykeivn-892}




00 inkefalonia general ad 300X250