Ο Νίκος Φωκάς για την εθελοντική αιμοδοσία : «Έχουμε ήδη συγκεντρώσει 70 φιάλες αίμα»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 09:32

Ο Νίκος Φωκάς για την εθελοντική αιμοδοσία : «Έχουμε ήδη συγκεντρώσει 70 φιάλες αίμα»

Ο πρόεδρος του Α.ΟΦωκάτα, Νίκος Φωκάςφιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή "Στα Υπόγεια ειναι η Θεα" και μίλησε για την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου για συγκέντρωση αίματος. 

Ο κος Φωκάς επισήμανε ότι είναι μια συλλογική κίνηση, η οποία δεν γίνεται μόνο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και από τους κατοίκους του χωριού και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. «Πριν από ένα χρόνο και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες του Covid και την ανάγκη που υπήρχε για αίμα, φτιάξαμε ένα σύλλογο αιμοδοτών» ανέφερε και συμπλήρωσε πως έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 70 φιάλες αίμα.

Μάλιστα τόνισε ότι οι περισσότεροι αιμοδότες είναι νεαροί και έτσι έχουν μια ζωή μπροστά τους, να προσφέρουν αίμα. «Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί να το θέλουμε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κος Φωκάς ερωτώμενος για την ποδοσφαιρική χρονιά, επισήμανε ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η ποδοσφαιρική χρονιά έχει χαθεί. «Πάμε για τη νέα περίοδο. Η χρόνια χάθηκε. Δεν υπάρχουν και χρηματοδοτήσεις. Όλοι οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου ματώνουν» υπογράμμισε.