Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 17:22

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο Αργοστόλι

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο Αργοστόλι το απομεσήμερο της προηγούμενης Δευτέρας, σε οικία που βρίσκεται κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Ένας άνδρας 35 ετών, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, εισήλθε σε χώρο σπιτιού που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης του, ένας άνδρας 43 ετών και αφού τον χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλια που βρήκε στον χώρο και χρησιμοποιούνταν ως ντεκόρ, εν συνεχεία πήρε ένα κομμάτι απο τα σπασμένα μπουκάλια και τον τραυμάτισε στο σώμα.

Θύμα και θύτης, όπως αναφέρεται, δεν γνωριζόντουσαν, ούτε υπήρξε κάποια λεκτική διαμάχη μεταξύ τους που να πυροδότησε την “έκρηξη βίας” από τον 35χρονο.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, χωρίς ευτυχώς να διατρέξει κίνδυνο η ζωή του, ενώ ο δράστης συνελήφθη απο αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης, φέρεται να είχε προηγουμένως επιτεθεί σε έναν άλλο ηλικιωμένο άνδρα, μέσα στο αμάξι του στο Αργοστόλι.

Ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Inkefalonia Newsroom

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250