Συνεχίζεται η κόντρα Λουκέρη - Μπατιστάτου, νέα απάντηση στην... απάντηση!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 16:47

Συνεχίζεται η κόντρα Λουκέρη - Μπατιστάτου, νέα απάντηση στην... απάντηση!

15/9/2020

Αγαπητέ κύριε Βαγγέλη Λουκέρη

Θα μπορούσα να απαντήσω πολλά στον παραληρηματικό σας λόγο για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν θα το κάνω. Θα σας πω μόνο πως στην πατριδοκαπηλία που πούλησε η ηγεσία του κόμματος σας σε ότι αφορούσε στο Μακεδονικό προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, απάντησε σήμερα ο κ. Ζόραν Ζάεφ ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τον αρχηγό σας για τη συνεργασία του.

Για τα του τρίτου μνημονίου και όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015 θα σας υπενθυμίσω πως ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τη χώρα σε εκλογές αμέσως μετά (Σεπτέμβριος του 2015) και τις κέρδισε. Αν νομίζετε εσείς ότι σήμερα κυβερνάτε με το προεκλογικό σας πρόγραμμα και τα περί επιστροφής στην κανονικότητα, προχωράτε. Ώρα σας καλή. Για όλους τους υπόλοιπους βέβαια είναι μαύρη η ώρα που σας ψήφισαν. Σήμερα μόλις έμαθα ότι έκλεισαν πρόσφατα τρία φανοποιεία στην Κεφαλονιά, η ζωή της οποίας δεν είναι μόνο τουρισμός, ούτε η υγεία των πολιτών της είναι συνυφασμένη με τα συμφέροντα της TUI της MUI και της SUI.

Για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τις οποίες επιζητάτε εναγωνίως, θα σας πω πως αυτές καθημερινά παλεύουμε να τις μεταφέρουμε πόρτα - πόρτα και από καφενείο σε καφενείο γιατί δεν διαθέτουμε «μπουκωμένα» τηλεοπτικά κανάλια και ανάλογες δημοσκοπήσεις. Να είστε σίγουρος όμως ότι θα τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα τέλος να σας ευχηθώ Υγεία. Ελπίζω να ξεπεράσατε το πρόβλημα που σας ταλαιπώρησε και μεταφερθήκατε στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου από το Ληξούρι στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου. Όχι επί ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τρεις μήνες είχατε αυτή την περιπέτεια και φροντίσατε να δημοσιευτεί «κατάλληλα» στα τοπικά ΜΜΕ.

Μάλλον το κόμμα που υπηρετείτε σας άφησε ακάλυπτο, γιατί όλα τα υπόλοιπα στη Δημόσια Υγεία έχουν διορθωθεί (ή δεν έχουν;).

Αν θέλετε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ απλώς δώστε μου ένα φαξ. Καλή συνέχεια με Υγεία!

Αριστοτέλης Μπατιστάτος

 

Απάντηση Βαγγέλη Λουκέρη  22/9/2020

Αφού πρώτα ευχηθώ καλή δύναμη στους συμπολίτες μας να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις συνέπειες που μας προξένησαν τα ακραία και πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα , θέλω να απευθυνθώ στον κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτο και να τον ευχαριστήσω από καρδιάς που απήντησε στο δικό μου δελτίο τύπου που εξέδωσα στις 15/09/2020 για να του υπενθυμίσω τα κάτωθι :

Όπως λέει και ο σοφός λαός μας ο κ. Μπατιστάτε <το τυρί το είδε , τη φάκα δεν είδε>. Και το λέω αυτό γιατί θα του υπενθυμίσω και άλλα που είπε και δεν έκανε ο κ. Τσίπρας και δυστυχώς πονάνε.

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε, δεν υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και διαλαλούσε <κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη> και στο τέλος έδωσε και την Ακρόπολη στους ξένους δανειστές. Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ.Αριστοτέλη Μπατιστάτε ο κ. Τσίπρας δεν αποκαλούσε τον Σαμαρά γερμανοτσολιά και στο τέλος προσκύνησε γονατιστός την κ. Μέρκελ ; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ.Αριστοτέλη Μπατιστάτε, επειδή είσαι και πρώιμος συνταξιούχος , μήπως πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι έκοψε τις συντάξεις 19 φορές και τα αναδρομικά τώρα τα επιστρέφει ο Μητσοτάκης; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ.Αριστοτέλη Μπατιστάτε , ποιος έβαλε τα ΜΑΤ στην πλατεία Βάθης και ξυλοκόπησαν τους αγρότες όταν τους έταζε απαλλαγή από τη τήρηση βιβλίων και αφορολόγητες τις κοινοτικές ενισχύσεις και έπραξε ακριβώς τα αντίθετα; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε, ο Μητσοτάκης έκρυψε την αλήθεια ή ο κ. Τσίπρας για τους 120 συμπολίτες μας που κάηκαν στο Μάτι και δεν βγήκε να ζητήσει ένα συγγνώμη; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ.Αριστοτέλη Μπατιστάτε δεν γνώριζε τίποτα για τα θύματα στη Μάνδρα Αττικής ο κ. Τσίπρας μαζί και η κ. Δούρου;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε έχω να σου υπενθυμίσω κι άλλα, αλλά τα αφήνω για τον τρίτο γύρο και σε περιμένω (βλέπε βοσκοτόπια, ταξίδι στην Κούβα, ο πολιτικά μορφωμένος σύμβουλός του, κ.α.)

Τώρα σου απαντώ για τον κ. Μητσοτάκη για να φρεσκάρω τη μνήμη σου , ο οποίος είχε πει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, αλλά είναι υποχρεωμένος να την ανεχθεί διότι πέρασε μέσα από τη Βουλή με ψηφοφορία (ήταν τότε που θα έριχνε ο κ. Καμμένος την κυβένρηση Τσίπρα – ο άλλος πολιτικός συναίτερός σας, ο ψευτοπαλικαράς)

Όσο για την υγεία μου σε ευχαριστώ για τις ευχές αλλά σε πληροφορώ ότι είμαι πολύ καλά διότι εμπιστεύτηκα τους γιατρούς της πατρίδας μου, και έχω τη βοήθεια της Παναγία και του Δημιουργού που εσείς δεν πιστεύετε , αλλά κατά καιρούς ασπάζεστε τον Μητροπολίτη.

Το δε σύστημα υγείας το παρεδώσατε στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε άριστη κατάσταση, οπότε δεν χρειάζεται επιπλέον στελέχωση.

Το δε πρόγραμμά σου κράτησέ το για τη πάρτι σου , διότι απ’ ότι καταλαβαίνω είσαι κι εσύ από αυτούς τους πολιτικούς, όπως και ο αρχηγός σου που ταΐζετε τον κόσμο σανό , αλλά δυστυχώς για σας ο κόσμος σας έμαθε και δεν έχετε πλέον μέλλον με αυτόν τον αρχηγό.

κ. Μπατιστάτε εξηγώντας την απάντησή σας, μου δίνετε την εντύπωση ότι θέλετε να γίνεται γνωστός , διότι αν δε με απατάει η μνήμη μου, τις τελευταίες εκλογές που κατεβήκατε ως υποψήφιος βουλευτής πήρατε 230 ή 240 ψήφους.

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε σ’ ευχαριστώ γι’ άλλη μια φορά και σε καταλαβαίνω απολύτως < το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη>.

Καλή συνέχεια

Ληξούρι 22/09/2020

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Τέως Πρόεδρος ΝΟΔΕ

 


Ετικέτες: