Αστέρια! Δόθηκαν υποτροφίες στους πρώτους των Πανελληνίων στην Κεφαλονιά (εικόνες)

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο Άλσος του Κουτάβου έγιναν οι απονομές υποτροφιών στους πρωτεύσαντες απόφοιτους των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Ιουνίου 2020. Τις υποτροφίες είχε προκηρύξει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκ μέρους των οικογενειών Μαρίνου, Σπύρου και Δωροθέα χήρα Αλεξάνδρου Χιόνη.
Τα παιδιά που πρώτευσαν είναι:
Από την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, η Μανδηλάρη Ελευθερία, του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου.
Από την ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Υγείας, η Δρακατου Μαρία, του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου.
Από τον Τομέα Υγείας,Πρόνοιας & Ευεξίας των Επαγγελματικών Λυκείων η Κεκάτου Χρυσάφω του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Αργοστολίου.
Από την ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής , η Βουτσινά Αναστασία, του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου και από την ομάδα προσανατολισμού Θετικών Σπουδών , ο Παπαδημάτος Γεράσιμος, του ΓΕΛ Σάμης. Συντονιστής και εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φιλολόγων, κ. Δημήτρης Ζαβιτσιάνος.
Η κ. Αγγελική Γιαννοπούλου ταμίας του Συλλόγου διάβασε τα βιογραφικά των δωρητών και μετά την ομιλία του κ.Αλέξανδρου Χιόνη δόθηκαν οι βεβαιώσεις υποτροφιών στους αριστούχους μαθητές. Σύντομο χαιρετισμό και συγχαρητήρια τόσο στους δωρητές αλλά και στους σπουδαστές απηύθυνε ο Βουλευτής του Νομού κ. Παναγής Καππάτος ,ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών των Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός Ευκαι οι Διευθυντές των Σχολείων κ. Γιαννης Κοσμάτος και Βασιλάτος Γεράσιμος και ο κ. Νίκος Μεταξάς λόγω απουσίας του Διευθυντή της Β/θμιας κ. Δημήτρη Μαρκάτου.
Σπύρος Σακαλής