Στην Κεφαλονιά θάφτηκαν τα οστά του Γεράσιμου Αρσένη (εικόνα)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 18:42

Στην Κεφαλονιά θάφτηκαν τα οστά του Γεράσιμου Αρσένη (εικόνα)

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο 

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας και σε μία σεμνή τελετή σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο (καθώς η οικογένεια επιθυμούσε να μην δοθεί δημοσιότητα), θάφτηκαν το πρωί του Σαββάτου στο κοιμητήριο του Δραπάνου στο Αργοστόλι, τα οστά του Γεράσιμου Αρσένη.

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του (έφυγε από την ζωή στις 16 Απριλίου του 2016), ο αείμνηστος πολιτικός επέστρεψε στο νησί του και θάφτηκε σε οικογενειακό τάφο, μαζί με τα οστά των υπολοίπων μελών της οικογενείας του (της Κίττυς, του Σπύρου, του Χαράλαμπου και της Αμαλίας Αρσένη).

Στην τελετή που έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το παρών έδωσαν η πρ. υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου  Γιάννης Λυκούδης, ο Διονύσης Κοκκόσης, ο Γιάννης Ντούκας,  ο Μάκης Μεταξάς, ο Δημοτικός σύμβουλος Σάμης Στέλιος Σπαθής και φυσικά μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Κεφαλονίτη πολιτικού, με την σύζυγό του Λούκα Κατσέλη και την κόρη του Αμαλία Αρσένη.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR 

DSC 0815DSC 0816IMG 20200711 101803


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250