Νεκρός εντοπίστηκε ο μοναχός που αγνοούνταν από το Μετόχι του Αγίου Διονυσίου στα Χιονάτα (Ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 09:16

Εικόνα απο τις έρευνες για τον εντοπισμό του απο την ΕΟΔ Ελειού - Πρόννων

Εικόνα απο τις έρευνες για τον εντοπισμό του απο την ΕΟΔ Ελειού - Πρόννων

 

Δυστυχώς μετά από μέρες ερευνών και αγωνίας, δεν είχε αίσιο τέλος η υπόθεση εντοπισμού του μοναχού από το Μετόχι του Αγίου Διονυσίου στα Χιονάτα.

105921356 2874468659341777 7038044100445234635 o 696x522

Ο ηλικιωμένος ιερέας, εντοπίστηκε νεκρός στο Μαρκόπουλο περίπου 200 μέτρα από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, σήμερα το πρωί από δύο Πυροσβέστες, οι οποίοι έκαναν έρευνες σε πηγάδι της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σόρος του εντοπίστηκε σε δύσβατο μονοπάτι κάτω από μια ελιά, σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ θα σταλεί για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα δείξει την ακριβή ημέρα, ώρα, αλλά και τα αίτια του θανάτου του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατός του επήλθε πριν από τέσσερις - πέντε μέρες. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Κεφαλονιά και στο Μετόχι του Αγίου Διονυσίου στα Χιονάτα και συχνά για τις μετακινήσεις του στον άξονα Αργοστολίου – Πόρου έκανε οτοστόπ.

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες, τόσο δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, της ΕΟΔ Ελειού Πρόννων, εκαναν μεγάλη προσπάθεια για τον εντοπισμό του και «σκάναραν» την περιοχή και γενικά ένα μεγάλο εύρος περιοχών από τον Ελειό, έως την Λειβαθώ και το Αργοστόλι, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί.

Στο σημείο που εντοπίστηκε, βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ έχει αποκλειστεί η πρόσβαση.  

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR