Τι είπαν Καππάτος, Θεόφιλος, Τραυλός για την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Κεφαλονιά και το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 20:43

Τι είπαν Καππάτος, Θεόφιλος, Τραυλός για την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Κεφαλονιά και το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν

100 δειγματοληπτικά τεστ την ημέρα στο Αεροδρόμιο για ανίχνευση του Covid - 19

Δηλώσεις αμέσως μετά την σύσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, έκαναν από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, τόσο ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Παναγής Καππάτος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Σήμερα ο υπουργός μα ανέπτυξε τα πρωτόκολλα για να υποδεχθούμε τους τουρίστες. Η Κεφαλονιά ανοίγει τα σύνορά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους τουρίστες με απόλυτη ασφάλεια και για τους τουρίστες και για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς. Είμαστε η μόνη χώρα που είμαστε έτοιμή να υποδεχθούμε τουρίστες».

Σταύρος Τραυλός Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό γι αυτή την σημερινή επίσκεψη Και να τον ευχαριστήσω και για την γενικότερη προσπάθεια που έχει κάνει αυτός όσο και η κυβέρνηση για είμαστε σε αυτό το καλό σημείο ως χώρα με τα λιγότερα κρούσματα., Όποτε τον χρειαστήκαμε ήτανε εκεί. Ήταν μία πολύ σημαντική σύσκεψη εργασίας για να δούμε πως θα βαδίσουμε στην επόμενη μέρα. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι πρωτοπόρος, αυτό για εμάς γεμίζει με υπερηφάνεια, αλλά και με μία μεγάλη ευθύνη» .

Θεόφιλος Μιχαλάτος (Δήμαρχος Αργοστολίου)

Ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον υπουργό κ. Χαρδαλιά για την παρουσία του στη Κεφαλονιά. Η διαδικασία που θα γίνεται στο αεροδρόμιο μας, όπως μας ενημέρωσε ο κ. υπουργός, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ασφάλεια και θα ελέγξουμε οποιοδήποτε περιστατικό έρθει στην Κεφαλονιά και θα έχουμε ένα τρίμηνο καλό και ελπίζουμε να έχουμε αφίξεις στον τουρισμό». 

100 δειγματοληπτικά τεστ την ημέρα στο Αεροδρόμιο 

Όπως τονίστηκε καθημερινά στο αεροδρόμιο θα γίνονται 100 δειγματοληπτικά τεστ για ανίχνευση του Covid - 19.

 

Γιώργος Χαλαβαζής 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250