Κινητοποίηση στο Αργοστόλι για τα προβλήματα στον τουρισμό - επισιτισμό (εικόνες + video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 13:39

Κινητοποίηση στο Αργοστόλι για τα προβλήματα στον τουρισμό - επισιτισμό  (εικόνες + video)

Εξω απο το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης 

 Αντιπροσωπεία από το το ΕΚΚΙ με τον Πρόεδρο Γιώργο Γαβρίλη και μέλη του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων «Ο Άγιος Μηνάς» με την Πρόεδρο Ελένη Κωνσταντοπούλου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακή Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Επισκέφθηκαν το γραφείο του Αντιπερειφερειάρχη κ. Σταύρου Τραυλού για να του μιλήσουν αλλά ο κ.Τραυλός τους δέχτηκε αλλά τους εξήγησε ότι ήταν ήταν σε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και δεν κατέστη δυνατόν η συζήτηση -όπως και το είδαν και αυτοί- όμως τους εδωσε την διαβεβαίωση ότι θα μιλήσουν άλλη ώρα ίσως και εντός της ημέρας.

https://www.youtube.com/watch?v=Kp6WCBXK7d

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ο Αγιος Μηνάς τονίζει:

Το Σωματείο μας πραγματοποίησε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, με σκοπό να θέσει τα επείγοντα εργασιακά ζητήματα του κλάδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, καλυμμένος πίσω από την ηλεκτρονική συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π., δήλωσε ότι δεν έχει χρόνο για τους εργαζόμενους παρά μόνο κατόπιν ειδικού ραντεβού, αγνοώντας ότι οι εργαζόμενοι στον κλάδο μας έχουν κάθε χρόνο ραντεβού με την ανεργία και την απληρωσιά.

Η Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ στα Ιόνια Νησιά είναι πλήρως στοιχισμένη με την κυβερνητική πολιτική που καταδικάζει τους εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού-Επισιτισμού σε μόνιμη ανεργία, χωρίς εισόδημα, ενώ ταυτόχρονα δίνει γη και ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο να κάνει μπίζνες πάνω στα διαλυμένα μας δικαιώματα.

Η κυβέρνηση ξεπουλά την εργατική μας δύναμη όσο όσο!

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ζωές μας!

Καλούμε σε κλιμάκωση της δράσης μας, τώρα είναι η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας.

Τα ξενοδοχεία και τα επισιτιστικά καταστήματα είμαστε εμείς!

Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Πέμπτη 28/5 και ώρα 7.00μμ στο Εργατικό Κέντρο (Λ. Αντώνη Τρίτση 119, Αργοστόλι), και κλιμακώνουμε με συγκέντρωση και συλλαλητήριο στις αρχές του Ιούνη.

Κανείς να μην λείψει από αυτό τον αγώνα!

Η Διοίκηση του Σωματείου

Σπύρος Σακαλής 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA 

 

IMG 9032 ΑντιγραφήIMG 9035 ΑντιγραφήIMG 9037 ΑντιγραφήIMG 9052 ΑντιγραφήIMG 9056 ΑντιγραφήIMG 9057 Αντιγραφή

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250