Πέντε συλλήψεις μετά από άγρια συμπλοκή στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 11:49

Πέντε συλλήψεις μετά από άγρια συμπλοκή στο Αργοστόλι

Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας, στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν, σήμερα (05.05.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες,  στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, πέντε (5) ημεδαποί, τρείς άνδρες και δύο γυναίκες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, οπλοχρησίας και απειλής σε βάρος τριών (3) ημεδαπών.

Οι πέντε ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των  αστυνομικών, καθώς όπως διαπιστώθηκε, χθες (04.05.2020) το βράδυ  στο Αργοστόλι, διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές με άλλους τρείς ημεδαπούς και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, χτυπώντας τους με αιχμηρά αντικείμενα.

Οι τρείς (3) ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια αποχώρισαν.

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας αναζητείται ένας ακόμη ημεδαπός συνεργός τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 




00 inkefalonia general ad 300X250