Ενημέρωση προς επιχειρήσεις και εργαζομένους- Υποβάλλουμε αιτήσεις όταν είμαστε 100% σίγουροι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 13:19

Ενημέρωση προς επιχειρήσεις και εργαζομένους- Υποβάλλουμε αιτήσεις όταν είμαστε 100% σίγουροι

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Τα λογιστικά γραφεία πριν υποβάλλουν οποιαδήποτε αίτηση θα πρέπει να διαβάσουν- κατανοήσουν όλη τη νέα νομολογία για να εφαρμόσουν σωστά όλα τα νέα μέτρα. Κατανοούμε την αγωνία και το άγχος όλων σας. Να είστε σίγουροι ότι ο κάθε συνάδελφος λογιστής θα κάνει για άλλη μια φορά το καλύτερο για την επιχείρηση σας. Για να μπορέσουμε όμως να ανταποκριθούμε σε όλη αυτή την πληθώρα των αποφάσεων θα πρέπει να κάνετε υπομονή .

Όσον αφορά τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων αυτοί θα πρέπει αυτοπροσωπως ή μέσω των λογιστών τους να υποβάλλουν αίτηση σε εφαρμογή που θα ανοίξει την 1η Απριλίου

Σας παρα καλούμε θερμά μην καλείτε συνεχώς τα λογιστικά γραφεία, δεν είμαστε σε θέση ακόμα να δώσου με σε όλους απαντήσεις.

Οι πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου είναι συνεχείς, χρειαζόμαστε χρόνο για να τις κατανοήσουμε και να τις εφαρμόσουμε με δεδομένο το πρόβλημα του χρόνου. Επίσης να σας τονίσουμε ότι η όποια εξαγγελία ή τηλεοπτικό σχόλιο δεν αποτελεί βάση εφαρμογής κανενός μέτρου, το μόνο που αποτελεί επίσημο μέτρο είναι αυτό που είναι νομοθετημένο!

Σας ευχαριστούμε

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 27/3/2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250