Παναγής Καππάτος: Έγκριση Χρηματοδότησης (95.000 ευρώ) για τη σύνδεση της νέας αφαλάτωσης Ιθάκης με το σύστημα υδροδότησης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 09:22

Παναγής Καππάτος: Έγκριση Χρηματοδότησης (95.000 ευρώ) για τη σύνδεση της νέας αφαλάτωσης Ιθάκης με το σύστημα υδροδότησης

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη σήμερα για την Ιθάκη και την υδροδότησή της.

Υπογράφηκε από τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου, η χρηματοδότηση έργου αξίας 95.000 ευρώ για την κατασκευή νέου αγωγού σύνδεσης της νέας αφαλάτωσης με τη δεξαμενή του οικισμού Σταυρού Ιθάκης.

Το αίτημα τέθηκε από τον δήμαρχο Διονύση Στανίτσα και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Τρέλλη, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Στο πλαίσιο των θεσμικών μου αρμοδιοτήτων συνέδραμα σε συνεργασία με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, ώστε να εγκριθεί χρηματοδότηση του έργου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου, για το άμεσο ενδιαφέρον της και την τελική έγκριση της χρηματοδότησης.

Η σύνδεση της νέας αφαλάτωσης με αγωγό είναι ένα έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και βοηθά στην άρση ενός χρονίζοντος προβλήματος υδροδότησης της Βόρειας Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250