ΥΠΕΡΙΩΝ: Ο Γιώργος Κράτσας θα κολυμπήσει από την Ιθάκη στην Κεφαλονιά για καλό σκοπό! (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 11:42

ΥΠΕΡΙΩΝ: Ο Γιώργος Κράτσας θα κολυμπήσει από την Ιθάκη στην Κεφαλονιά για καλό σκοπό! (VIDEO)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένας πολύ καλός φίλος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» ο Γιώργος Κράτσας , που ζει στην Αγγλία αποφάσισε, επειδή αγαπά πολύ τη θάλασσα και το κολύμπι, να κολυμπήσει το καλοκαίρι από την Ιθάκη μέχρι την Κεφαλονιά σε ανοιχτή θάλασσα και εκτιμώντας το  έργο που γίνεται στον Υπερίωνα και την καλή εκπαίδευση που έχουν τα παιδιά στο Κ.Δ.Η.Φ.,  επιθυμεί με την ευκαιρία αυτή, να ενισχυθεί οικονομικά η Ένωσή μας.

Ο διάπλους αυτός είναι μεγάλο γεγονός και για τα δύο νησιά αλλά πολύ μεγαλύτερο για εμάς, που  μας στηρίζει οικονομικά σε μια δύσκολη στιγμή, λίγο πριν την ίδρυση μιας Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με αναπηρία, που δεν μπορούν πλέον να έχουν την οικογενειακή φροντίδα.

Έχει φτιάξει ένα βιντεάκι που θα το δείτε και το οποίο έχει τύχει μεγάλης δημοφιλίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με χιλιάδες προβολές στο Facebook, Linkedin, Twitter και στο YouTube. 

Ο Γιώργος ξεκίνησε την προσπάθεια και μας έχει ήδη καταθέσει τα πρώτα χρήματα. Καλούμε και όλους εσάς να μας ενισχύσετε, όσοι μπορείτε, με μια μικρή κατάθεση στον λογαριασμό μας: 293/296043-58, IBAN: GR2501102930000029329604358.

Γιώργο σ’ ευχαριστούμε και εμείς σ’ ακολουθούμε.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου


Ετικέτες: