Σταύρος Σπαθής: «Η εκδήλωση μας αγκαλιάστηκε όσο καμία άλλη. Σας ευχαριστώ και συνεχίζουμε...»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 10:10

Σταύρος Σπαθής: «Η εκδήλωση μας αγκαλιάστηκε όσο καμία άλλη. Σας ευχαριστώ και συνεχίζουμε...»

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αγκαλιάστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κεφαλονιάς,  όσο καμία άλλη. Ευχαριστώ από καρδιάς τους επαγγελματίες που ήρθαν στο Επιμελητήριο και μας τίμησαν με τη παρουσία τους, όλο τον κόσμο και τους φίλους του Επιμελητηρίου για τη συμμετοχή τους.

Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά. Μια  νέα,  δύσκολη χρονιά, γεμάτη δράσεις και πρωτοβουλίες. Πήραμε δύναμη  και αισιοδοξία να  συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, όπως αυτή άλλωστε ήταν και  είναι η υποχρέωσή μας. Την Κυριακή το βράδυ απονείμαμε τιμητικές διακρίσεις, στον Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύσιο Στανίτσα, στον τέως Νομάρχη, Γεράσιμο Μεταξά, στον επιχειρηματία και συγγραφέα Σπύρο Αντωνάτο, καθώς και στον εκλιπόντα ιατρό Σπύρο Λυκιαρδόπουλο, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του. Το Επιμελητήριο, ως οφείλει, αναγνωρίζει τυπικά και ουσιαστικά την προσφορά ανθρώπων στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική, εξέλιξη του τόπου. Σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται αυτό θα πράττουμε. Αποτελεί δικαίωμά μας, αλλά και ηθική μας υποχρέωση, καθώς είναι κι ένας τρόπος να δώσουμε το καλύτερο δυνατό παράδειγμα στη νέα γενιά. Ευχαριστώ όλους για την αποδοχή της τιμητικής διάκρισης.

Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Νικόλαο Μαντζούφα, τον τ. Υπουργό, Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία τους. Τους ευχαριστώ που έκαναν αυτό το ταξίδι και ήταν κοντά μας στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστώ θερμά, το Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κκ Δημήτριο, τον Βουλευτή των νησιών μας,  Παναγή Καππάτο, τον Δήμαρχο Αργοστολίου για τη παρουσία τους και όλους ανεξαιρέτως για τις καίριες παρεμβάσεις τους, όπως και τα υπόλοιπα στελέχη του πολικού κόσμου για τη παρουσία τους. Ευχαριστώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, για τη στήριξή τους σε κάθε δράση του Επιμελητηρίου. Η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου παραμένει σημαντική για εμένα από την αρχή της Προεδρίας μου. Ευχαριστώ τους στενούς μου συνεργάτες, όχι μόνο για την άρτια διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αλλά και για  την μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν κάθε φορά.

Θερμές ευχαριστίες οφείλω στο προσωπικό του Επιμελητηρίου και ιδιαίτερα τον Διευθυντή, Νεκτάριο Βαβάση, για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, η οποία εκτός άλλων περιλάμβανε και τη πλήρη ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων και συνεδρίων του Επιμελητηρίου,«Μαρία Σκλαβουνάκη». Τέλος ευχαριστώ τους δημοσιογράφους και όλους τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, για την κάλυψη της εκδήλωσης αυτής και γιατί είναι πάντα στο πλευρό μας σε κάθε μας διοργάνωση. Σας ευχαριστώ και συνεχίζουμε δυναμικά τη πορεία μας.

Σταύρος Σπαθής

Πρόεδρος του Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ