O INKEFALONIA 103,9 δίνει ακόμη περισσότερο χρόνο στους νέους καλλιτέχνες!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 13:00

O INKEFALONIA 103,9 δίνει ακόμη περισσότερο χρόνο στους νέους καλλιτέχνες!

Στον INKEFALONIA 103,9 πιστεύουμε ότι το νέο καλό ελληνικό τραγούδι δεν έχει εκλείψει.

Πέραν των καταξιωμένων σύγχρονων καλλιτεχνών στο έντεχνο και το ελαφρολαικό ρεπερτόριο πολλοί νέοι καλλιτέχνες και στιχουργοί, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα, καταφέρνουν να μεταφέρουν στο μουσικόφιλο κοινό καταπληκτικά νέα τραγούδια..

Τραγούδια με αξιοσημείωτες ερμηνείες ,  «δυνατό» στίχο, και μοναδικές ενορχηστρώσεις..

Τραγούδια στα οποία τα ραδιόφωνα οφείλουν να δώσουν χρόνο, ώστε να γίνουν οι δίαυλοι να «αγκαλιαστούν» από ακόμη περισσότερους ακροατές.

Ένα τέτοιο ραδιόφωνο είναι ο INKEFALONIA 103,9 που από την έναρξη της λειτουργίας του δεν ακολούθησε την παραδοσιακή «συνταγή» των playlist, αλλά πειραματίστηκε, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα όμορφο πάντρεμα του κλασικού και του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου, δίνοντας παράλληλα χρόνο και στους νέους καλλιτέχνες.

Η επιλογή μας αυτή διευρύνεται και πλέον καθημερινά οι ακροατές των μουσικών ζωνών* , θα έχουν τη δυνατότητα να ακούν ακόμη περισσότερα τραγούδια νέων καλλιτεχνών !

Από το κέντρο του Αργοστολίου και με σημαντική εμβέλεια στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα , το ραδιόφωνο του INKEFALONIA ήρθε για να αφήσει το δικό του στίγμα!

Με ποιότητα, αισθητική και επαγγελματισμό!

Τα καλύτερα, τώρα έρχονται !


Οι μουσικές ζώνες ξεκινούν μετά τις 13.00 έως τις 07.00. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο μετά τις 21.00 , ο σταθμός μεταδίδει μοντέρνο λαικό και pop.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ