Πουλάτα: Στην Ελλάδα για την παρουσίαση της νέας του σειράς ρούχων ο συγχωριανός μας John Varvatos!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 19:48

Πουλάτα: Στην Ελλάδα για την παρουσίαση της νέας του σειράς ρούχων ο συγχωριανός μας John Varvatos!

 

Στην Αθήνα, πρώτο σταθμό της ευρωπαϊκής του περιοδείας, βρέθηκε εχθές ο διάσημος συγχωριανός μας σχεδιαστής μόδας John Varvatos για να παρουσιάσει την νέα του συλλογή η οποία είναι αφιερωμένη στο θρυλικό ροκ συγκρότημα των Led Zeppelin. Πρόκειται για την «Led Zeppelin Capsule Collection», η οποία είναι εμπνευσμένη από το επαναστατικό στίγμα αλλά και τον ενδυματολογικό κώδικα του διάσημου συγκροτήματος.

Όπως διαβάσαμε σε συνεντεύξεις που έδωσε πρόσφατα σε ελληνικά και διεθνή μέσα, η συνεργασία του με τους Led Zeppelin ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς η μουσική και το στιλ τους πάντα του ασκούσαν μεγάλη επιρροή. Το αποτέλεσμα δε της συνεργασίας αυτής, είναι η δημιουργία μιας σειράς ρούχων που απηχούν το ιδιαίτερο ήθος του συγκροτήματος, από τις εμβληματικές τους εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, μέχρι την ανατρεπτική τους στάση ζωής. Και καταλήγει ο John Varvatos στις συνεντεύξεις του αναφέροντας ότι ο σχεδιασμός της συλλογής παρέα με τους Led Zeppelin ήταν μια απίστευτη εμπειρία, με ρούχα που αντιπροσωπεύουν τις ρίζες του στιλ τους, παραμένοντας την ίδια στιγμή εξαιρετικά σύγχρονα.

Η εκδήλωση ή το …meet & greet event επί το ευρωπαϊκότερο, που μετατράπηκε σε party με ροκ μουσική, πραγματοποιήθηκε στο πολυκατάστημα Attica επί της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκέντρωσε πλήθος δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και άλλων επώνυμων και μη που θέλησαν να δουν από κοντά τον John Varvatos και την νέα του συλλογή.

Ο τρίτης γενιάς Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής με καταγωγή από τα Πουλάτα είναι σήμερα 65 ετών, έχει τρία παιδιά, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και θεωρείται δικαίως ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο της ανδρικής μόδας. Ωστόσο, εκτός από την επιτυχημένη επαγγελματική του δραστηριότητα ο John Varvatos διακρίνεται και για το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο. Μάλιστα όπως ο ίδιος επισημαίνει συχνά, μια επιχείρηση δεν πρέπει να στοχεύει μόνο στο κέρδος, αλλά να διαδραματίζει έναν ευρύτερο κοινωνικό ρόλο.

Θα θέλαμε πραγματικά να βρισκόμασταν και εμείς εχθές στο Attica και να γνωρίζαμε τον άνθρωπο που αν και δεν έχει έρθει ποτέ στην Κεφαλλονιά, διαφημίζει το χωριό μας και την χώρα εν γένει σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Για προφανείς ωστόσο λόγους αυτό δεν κατέστη εφικτό, ελπίζουμε όμως κάποια στιγμή να τον φιλοξενήσουμε στα Πουλάτα και να γνωρίσει από κοντά τον τόπο των προγόνων του.

(Οι φωτογραφίες προέρχονται από το site imago-images.de)

Πηγή: poulatekefalonias.gr


Ετικέτες:


fraport-mobile