Ξεκίνησαν οι παραγγελείες για τα Φθινοπωρινά προϊόντα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 14:54

Ξεκίνησαν οι παραγγελείες για τα Φθινοπωρινά προϊόντα

Σχετικά με τα προϊόντα που θα φέρουμε στο προσεχές διάστημα σας γνωρίζουμε τα παρακάτωΟι πατάτες θα είναι ποικιλία Agria (κιτρινόσαρκη) από την Ανω Βροντού Σερρών σε 20κιλη συσκευασία φετινής σοδιάς 10ος του 2012 στην τιμή των 10 ευρώ το τσουβάλι

Οι φακές (ψηλές) τα ρεβίθια και τα φασόλια θα είναι από τα Φάρσαλα φετινής σοδιάς ελεγμένα από φάρμακα και τυποποιημένα με το σήμα μας (Χωρίς Μεσάζοντες) σε 3κιλες συσκευασίες οι φακές ενώ σε συσκευασίες των 2.5 κιλών τα ρεβίθια και τα φασόλια μέτρια και όλα στην τιμή των 5 ευρώ.
Αναλυτικά 1.68 το κιλό οι φακές-2 ευρώ το κιλό τα ρεβίθια και τα μέτρια φασόλια.
Οι γίγαντες από την περιοχή των Πρεσπών φετινής σοδιάς τέλος Οκτωβρίου του 2012 σε 3κιλες συσκευασίες στην τιμή των 4 ευρώ το κιλό

Το αλεύρι σας γνωρίζουμε ότι είναι υψηλής ποιότητας από επιλογή μαλακών σιταριών Μακεδονίας. Το προϊόν αυτό θα είναι το πρώτο το οποίο θα φέρει στη συσκευασία του την ένδειξη «Χωρίς μεσάζοντες» και παρασκευάζεται από τον κυλινδρόμυλο Κουτσιαρή. Η ποιότητα του προϊόντος έχει ελεγχθεί από το εργαστήριο Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και ταυτόχρονα από το χημικό εργαστήριο της AgroLab στη Θεσσαλονίκη και είναι απαλλαγμένο από κάθε είδος φυτοφαρμάκων. Θα είναι σε 10κιλες συσκευασίες στην τιμή των 6.5 ευρώ ενώ το ολικής άλεσης σε 4κιλες συσκευασίες στην τιμή των 4 ευρώ.

Τα μανταρίνια από την περιοχή της Άρτας με πολύ λίγα κουκούτσια και χωρίς φάρμακα σε 5κιλες συσκευασίες στην τιμή των 3.5 ευρώ (δηλ. 70 λεπτά το κιλό) .
Τα καρύδια είναι από την περιοχή Γιάννουλη Λαρίσης φετινής σοδιάς, τα καθαρισμένα σε συσκευασία κιλού στην τιμή των 6 ευρώ και τα ακαθάριστα σε 2κιλες συσκευασίες στην τιμή των 3 ευρώ το κιλό.

Τα φιστίκια από την Αίγινα φυσικά φετινής σοδιάς άψητα σε συσκευασία κιλού στην τιμή των 6 ευρώ και 8 ψημένα.
Τα ρύζια είναι από την περιοχή του Μεσολογγίου σε 5κιλες συσκευασίες φετινής σοδιάς στην τιμή του ενός ευρώ όλα εκτός από το καρολίνα που είναι στα 1.20 το κιλό.

Τα πορτοκάλια είναι από λειβαθώ χωρίς φάρμακα και θα δοθούν κοντά στις γιορτές στο 50% της αντίστοιχης τιμής της αγοράς την συγκεκριμένη περίοδο και σε 5κιλες συσκευασίες.
Για το μέλι περιμένουμε απαντήσεις από τους παραγωγούς τις οποίες μόλις λάβουμε θα σας τις ανακοινώσουμε.
Για τα κάστανα δεν θα εκτελεστούν οι όποιες παραγγελίες λόγω υψηλού κόστους αγοράς του προιόντος.

Το πρώτο προιόν που θα διακινήσουμε αυτό το Σάββατο 24-11 θα είναι τα μανταρίνια από την Αρτα ενώ το επόμενο Σάββατο τις πατάτες από την Ανω Βροντού Σερρών και για το λόγο αυτό μπορείτε να κάνετε άμεσα τις παραγγελίες σας.

Εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς