Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το ακυβέρνητο ιστιοφόρο στο Αργοστόλι (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 09:43

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το ακυβέρνητο ιστιοφόρο στο Αργοστόλι (εικόνες)

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού σχετικά με την ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κεφαλονιά

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς, για ακυβερνησία του Ι/Φ σκάφους ''LEADING LADY'' σημαίας Μάλτας, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το σκάφος και τους επιβαίνοντές του, ενώ απέπλευσε και Ρ/Κ σκάφος. Το ''LEADING LADY'', κατέπλευσε ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους στο λιμένα Αργοστολίου, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ατόμων και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ μετά από διενέργεια ελέγχου από μέλος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης πλοίων, διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό προκλήθηκε από έλλειψη καυσίμων.

***

Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος Αργοστολίου είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ιστιοφόρο εξέπεμψε σήμα ότι βρισκόταν ακυβέρνητο στην θαλάσια περιοχή της Κεφαλονιάς.

Το ιστιοφόρο οδηγήθηκε με την βοήθεια του ρυμουλκού και την συνοδεία του σκάφους του Λιμενικού στην μαρίνα του Λιμεναρχείου.

Οι επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο είναι καλά στην υγεία τους

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR

Εικόνες: Σπύρος Σακαλής

IMG 1967 ΑντιγραφήIMG 1968 ΑντιγραφήIMG 1975 ΑντιγραφήIMG 1977 ΑντιγραφήIMG 1988 ΑντιγραφήIMG 1992 ΑντιγραφήIMG 20190829 164321 Αντιγραφή


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ