Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης απαντά στη ΔΑΣ ΟΤΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 21:16

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης απαντά στη ΔΑΣ ΟΤΑ

Σε απάντηση του από 1ης -11-2012 δημοσιεύματος της ΔΑΣ-ΟΤΑ Δήμου Κεφαλονιάς η πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου δηλώνει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι τα αναγραφόμενα σε αυτό είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά και μόνο σκοπό έχουν τη λάσπη σχετικά με τη δράση του Συλλόγου, την διάσπαση των μελών του και τη διάλυσή του.

Στο τελευταίο ΔΣ της 31-10-2012 ενώ υπήρχαν σωρεία θεμάτων προς συζήτηση η τακτική, η συμπεριφορά και οι πράξεις της εκπροσώπου της ΔΑΣ-ΟΤΑ και Γ. Γραμματέα του Συλλόγου οδήγησαν τη συζήτηση σε αδιέξοδο πριν ακόμα αρχίσουμε τη συνεδρίαση με αποτέλεσμα να διακόψουμε και χωρίς να ληφθούν αποφάσεις στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Καλούμε την εκπρόσωπο της ΔΑΣ-ΟΤΑ και Γ. Γραμματέα του Συλλόγου να κινείτε και να δρα μέσα από το Σύλλογο, για το Σύλλογο, να σέβεται το καταστατικό του και τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Οι πολιτικές και κομματικές μας ταυτότητες δεν πρέπει να στέκονται εμπόδιο στην υλοποίηση των αποφάσεων του ΔΣ και της δράσης του Συλλόγου.


Καλούμε τη Γ. Γραμματέα για άλλη μια φορά να σεβαστεί τις διαδικασίες λειτουργίας του Συλλόγου για να μπορέσει και ο Σύλλογος με τη σειρά του να ανταποκριθεί στους σκοπούς του.
Για όλα τα παραπάνω καλούμε τα μέλη μας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 8-11-2012 και ώρα 13,30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος».

Για το ΔΣ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος

Κων/νος Διακάτος