Κραυγή αγωνίας και από το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για νέες παραιτήσεις

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 10:18

Κραυγή αγωνίας και από το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για νέες παραιτήσεις

Η παθολογική κλινική και η Μ.Τ.Ν τίθενται σε επισφάλεια

Τη διάσωση του Νοσοκομείου και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας ζητούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς. Σήμερα Δευτέρα λήγει ουσιαστικά  η προθεσμία παραίτησης και των δύο παθολόγων του νοσοκομείου, πέραν της παραίτησης των δύο νεφρολόγων. Η Παθολογική Κλινική και η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού τίθενται σε επισφάλεια. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου κα. Βουτσινά η διαδικασία πλέον εκτελείται από το αρμόδιο  Υπουργείο. Οι γιατροί συνεχίζουν να παραμένουν στις θέσεις τους  και να δουλεύουν, σε συνθήκες συνεχομένων εφημεριών, με αυξημένο κίνδυνο να βρεθούν ακόμη και στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη που να γνωρίζει η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων.

"Καλεί του αρμόδιους σε  εγκαίνια κλεισίματος"

Οι εργασιακές συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι  έχουν χαρακτήρα εργασιακά απάνθρωπο, αναφέρει με επιστολή της εργαζόμενη του νοσοκομείου, στην οποία ζητά άδεια άνευ αποδοχών και σε περίπτωση μη χορήγησής της, θα οδηγηθεί άμεσα σε παραίτηση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο διευθυντής της Μ.Τ.Ν  κ. Γιαννάκης με δήλωση του αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στον Διοικητή του νοσοκομείου Κεφαλονιάς λέγοντας πως δεν προωθεί τα συμφέροντα του νοσοκομείου και συνεχίζει να παραμένει στη θέση του.

Τόνισε μάλιστα ότι συμβαίνει το εξής παράδοξο "οι παραιτημένοι να είναι στη δουλειά τους ακόμη και η αιτία του προβλήματος της δυσλειτουργίας του νοσοκομείου να μην μετακινείται". Έχει μέγιστη ευθύνη για τη μη διαχείρηση και την απραξία του στα θέματα του νοσοκομείου ο διοικητής, ανέφερε.

Παρακολουθήστε  τί δήλωσε η κα. Βουτσινά

https://www.youtube.com/watch?v=BISpE4pNhu4

IMG 8261

IMG 8261IMG 8261IMG 8261IMG 8261IMG 8261

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250