Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Μάκη Καούκη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 16:26

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Μάκη Καούκη

ΝΕ ΚΙΝΑΛ Κεφαλλονιάς κ Ιθάκης 

8/5/2019 Η χθεσινή ημέρα γέμισε το χώρο του ΚΙΝΑΛ με βαθιά θλίψη καθώς έφυγε από τη ζωή ο φίλος, ο αγωνιστής, ο επαναστάτης, μα πάνω από όλα ο άνθρωπος Μάκης Καούκης. Η μαχητικότητα του, η μόνιμα νεανική του σκέψη, έδειξε το παράδειγμα στις νέες γενιές αυτού του τόπου για το πώς πρέπει να πορεύονται στη ζωή σε κάθε έκφανσή της και πως πρέπει να προτάσσουν τα πιστεύω και τις ιδέες τους απέναντι στο συμφέρον.

Σε χαιρετούμε φίλε Μάκη με ένα ποίημα του -Friedrich von Schiller,

Μιλούνε κι ονειρεύονται οι άνθρωποι πολύ Για ημέρες πιο καλές που μέλλουνε να ‘ρθουνε. Προς τέρμα αίσιο, που ολόχρυστο ακτινοβολεί, Να τρέχουνε τους βλέπεις να το κυνηγούνε. Ο κόσμος θα γίνει παλιός και πάλι νέος θα γίνει Μα ελπίδα πάντα ο άνθρωπος στο πιο καλό θα δίνει! Η ελπίδα είναι αυτή που μέσα στην ζωή τον μπάζει, Γύρω απ’ το αγόρι το εύθυμο αυτή φτεροκοπάει, Η λάμψη της η μαγική το νέο δελεάζει, Στο μνήμα με τον γέροντα μαζί αυτή δεν πάει. Σαν μια ζωή όλο κόπους μες στον τάφο τερματίζει, Θαμμένος τότε μένει αυτός• μα η ελπίδα συνεχίζει.»

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του ΝΕ ΚΙΝΑΛ Κεφαλλονιάς κ Ιθάκης  

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας μαχητής για τα πιστεύω και τη πόλη του, το αγαπημένο του Αργοστόλι, ο Μάκης Καούκης δεν είναι πιά ανάμεσά μας. Η θλίψη που μας προκαλεί η απώλειά του απέραντη. Το κενό που αφήνει μεγάλο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και στους συναγωνιστές του.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  & ΙΘΑΚΗΣ                           

Ο Σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς  & Ιθάκης   σε έκτακτη συνεδρίαση του ,   εκφράζει  την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του   συμπολίτη μας  Μάκη Καούκη  εκλεγμένου  δημοτικού  συμβούλου

Ο πόνος και η οδύνη που προκαλεί η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου   ζωντανού, δραστήριου, χαμογελαστού, γεμάτου όρεξη  για ζωή δεν αποτυπώνεται με λέξεις .

Η απώλειά του, έχει στοιχίσει σε όλους μας.

 Ευχόμαστε   καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του  εκλιπόντος , για την   απώλεια του δικού τους ανθρώπου, που θα ζει πάντοτε μέσα στις καρδιές μας !

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταματούλα   Τσιμάρα                 Ιωάννης  Μικελάτος

Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου

Ως Πρόεδρος, εκ μέρους της Δημοτικής κοινότητας Αργοστολίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γερασίμου Καούκη μέλους του συμβουλίου της Κοινότητας μας.

Η αιφνίδια απώλεια σου μας συγκίνησε.
Ήσουν κι εσύ ένας κάτοικος αυτής της πόλης του Αργοστολίου και ο λόγος σου και η προσφορά σου ήταν θετική.
Ευχόμαστε καλό ταξίδι.
Ο θεός να σε αναπαύσει και οι υπόλοιποι να σε θυμόμαστε.

Για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του συμπολίτη Μάκη Καούκη

Μόνο θλίψη προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του συμπολίτη μας Μάκη Καούκη. Ανεξάρτητα από το μετερίζι όλοι μας συμμετείχαμε στον κοινό αγώνα για το καλό του νησιού μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αλέξανδρος Παρίσης