Σπύρος Σαμούρης: «Θα είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 23:26

Σπύρος Σαμούρης: «Θα είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου»

 Συνέντευξη Τύπου Inkefalonia 103.9 

 Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την δημοτική παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σαμούρης, κατά την διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου. 

Ο κ. Σαμούρης, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες είναι και ο νέος πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα και το κοινωνικό πρόσημο που θέλει να προσδώσει σε αυτά.

Μάλιστα, επ’ ευκαιρία αναφέρθηκε και στην σημαντική χειμερινή προσφορά του -42% στο εισιτήριο επιστροφής από και προς Αθήνα. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα που απασχολούν, όπως το ζήτημα της αστικής συγκοινωνίας, το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο στην Παλική,  τα προβλήματα που έχει φέρει στην πόλη η κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, αλλά και η απώλεια εκατοντάδων θέσεων στάθμευσης στην πόλη του Αργοστολίου, που δημιουργεί καθημερινά κυκλοφοριακό κομφούζιο.

«Παλαβομάρες και μπαρούφες από την Δημοτική Αρχή»

Επέπληξε την πολιτική της Δημοτικής Αρχής, σε πολλά ζητήματα όπως αυτό της κοπή των φοινίκων και η αντικατάστασή τους με κοκοφοίνικες, ενώ στηλίτευσε την στάση της Δημοτικής Αρχής, η οποία συχνά πυκνά προσπαθεί να μειώσει ή να παραγράψει ο,τι έχει γίνει από τους προηγούμενους δημάρχους κατά το παρελθόν. Μάλιστα έθιξε και την εξαγγελία για παρκινγκ πάνω από την πλατεία, τονίζοντας πως λένε «παλαβομάρες και μπαρούφες. Εχω και στο παρελθόν εγώ ο ίδιος κινήσει τις διαδικασίες για χώρο πάρκινγκ στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά είναι χώρος που ανήκει στο Νοσοκομείο και πολύ δύσκολα θα τελεσφορήσει αυτό»

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ