Ρεπορτάζ της ΕΡΤ με τους Κεφαλονίτες τεχνικούς (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 13:28

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ με τους Κεφαλονίτες τεχνικούς (VIDEO)

Ρεπορτάζ με τους κεφαλονίτες τεχνικούς πρόβαλε  χθες η ΕΡΤ στα Δελτία ειδήσεων.

Ο οργανισμός εγκαταλείπει τη μετάδοση μέσω της DIGEA (όπως σας είχαμε εγκαίρως ενημερώσει (δείτε εδώ) και πλέον σε ορισμένες περιοχές όπως η Ιθάκη θα απαιτηθεί επανασυντονσιμος των τηλεοράσεων.

Στο ρεπορτάζ της Δημόσιας Τηλεόρασης εμφανίσθηκε  ο Γιώργος Παυλάτος και ο Χριστόφορος Κομπορόζος, ενώ  υπάρχουν πλάνα από τον Αίνο , την Ιθάκη και την Αιτωλοακαρνανία.

https://youtu.be/wEVHhYOJy38

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε απλόχερα συγχαρητήρια σε συμπατριώτες μας που πετυχαίνουν επιτεύγματα και επιδόσεις που προβάλλουν(;) την χώρα μας στο εξωτερικό και ανυψώνουν την εθνική μας υπερηφάνεια .

 ΚΑΛΩΣ και ΜΠΡΑΒΟ τους !!

Αυτές τις μέρες έχουμε να καμαρώνουμε για τον Τσιτσιπά , για τον Λάνθυμο , τον Αντετοκούμπο , και  προηγούμενα για τον Πετρούνια , την Στεφανίδου , τους επιστήμονές μας , μέσα κι έξω από την χώρα , τους καλλιτέχνες μας ,τους αθλητές μας , και , και....(Για τους πολιτικούς μας δεν ... πολυκαμαρώνουμε...)

Έστω .... όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας μας κάνουν υπερήφανους διεθνώς παίρνοντας όλοι !!! μας , λίγη δόξα από την προσωπική τους , πράγματι , μεγάλη επιτυχία.  Σίγουρα αποτελούν καλά πρότυπα για τους νέους μας, και αυτή είναι η μεγάλη τους προσφορά .

Φοβάμαι όμως ότι μέσα στην καθημερινότητά μας ξεχνάμε ή δεν δίνουμε την σημασία που έχουν , πράξεις και ενέργειες κοντινών μας ανθρώπων που εργάζονται συνεχώς για την βελτίωση και την προστασία του επιπέδου της ζωής μας .

Αφορμή αυτού του προβληματισμού μου αποτελεί ένα πολύ μεγάλο έργο που επιτέλεσαν οι ..δικοί μας Τεχνικοί και εναερίτες της ΕΡΤ στα νησιά μας , που εκτός από την συνεχή εργασία τους για την αδιάλειπτη εκπομπή των Πομπών και αναμεταδοτών , κατάφεραν με ίδιες δυνάμεις να εκσυγχρονίσουν τα συστήματα, πάνω στα κακοτράχαλα βουνά μας και κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες , έτσι ώστε από την 1-2-19 η ΕΡΤ να απαλλαγεί από την DIGEA ,και  να εκπέμπει από δική της πλατφόρμα και  να εξοικονομεί περίπου 1,5εκ. Ευρώ τον χρόνο , που μέχρι τώρα πλήρωνε !

Υπήρξα για πολλά χρόνια εργαζόμενος της ΔΕΗ στο δίκτυο και μπορώ να έχω εικόνα , εμπειρία και αμέτρητες περιπτώσεις εναεριτών μας που κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες , 365 , 24ωρα τον χρόνο ,  εργάζονται για την καλή ποιότητα της παρεχόμενης ηλεκτρικής ενέργειας , βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους , την αρτιμέλειά τους και κάποιες φορές την ίδια την ζωή τους .

Και δεν είναι μόνο αυτοί !

Πάρα πολλοί εργαζόμενοι εργάζονται νύχτα και μέρα , γιορτές και σχόλες , κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες , με έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς την ποιότητα και το επίπεδο της καθημερινότητας μας . Ας θυμηθούμε τις εικόνες μ ε τα παιδιά με τα μηχανάκια που μέσα στο χιόνι και τις καταιγίδες , παραγγέλναμε να μας φέρουν στο σπίτι ή το γραφείο τον .....καφέ!!!!!

Σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους με επαγγελματική συνείδηση

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ!!! ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΜΕ !!!!

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250