Η Σοφία Ζαχαράκη από την Κεφαλονιά: «Έτος πολιτικής αλλαγής το 2019» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 09:42

Η Σοφία Ζαχαράκη από την Κεφαλονιά: «Έτος πολιτικής αλλαγής το 2019» (Ηχητικό)

Συνέντευξη Τύπου από την αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Την πεποίθησή της το 2019 θα είναι έτος πολιτικής αλλαγής και ότι η μονοεδρική στην Κεφαλονιά θα γίνει ξανά «γαλάζια», εξέφρασε η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Ζαχαράκη στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Αργοστόλι. 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

«Θέλω να σας πω ότι τα πράγματα αλλάζουν. Το 2019 θα είναι ένα έτος πολιτικής αλλαγής. Μιας αλλαγής που γίνεται πραγματικότητα και για την οποία είμαστε προετοιμασμένοι. Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν θα είναι μία κυβέρνηση για να πουμε φύγε εσύ έλα εσύ, αλλά θα είναι μία κυβέρνηση με στοχοθεσία, με πρόγραμμα και με το Εθνικό συμφέρον ως προτεραιότητα» ήταν τα πρώτα λόγια της κας Ζαχαράκη, η οποία εν συνεχεία δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ότι η μονοεδρική της Κεφαλονιάς θα επανέλθει και πάλι στην Νέα Δημοκρατία. «Είμαι αισιόδοξη ότι θα γίνει «γαλάζια» η έδρα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ηρθε κόσμος στην πίτα της ΝΟΔΕ που είχε καιρό να προσεγγίσει την Νέα Δημοκρατία. Ήρθαν άνθρωποι ξανά κοντά μας με μία αισιοδοξία. Πήρα μηνύματα σιγουριάς ότι το νησί θα είναι και πάλι «γαλάζιο» και θα προστεθεί και στις υπόλοιπες μονοεδρικές που θα κερδίσει η ΝΔ».

Η Σοφία Ζαχαράκη, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προέβλεψε πως δεν θα αντέξει για πολύ, εκτιμώντας ότι οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο έως τον ερχόμενο Μάιο.

Όσον αφορά την επικείμενη διάσπαση του Δήμου τόνισε πως βρισκόμαστε στην 27η Ιανουαρίου και είναι ήδη πολύ αργά. Αυτό δείχνει μία όχι και τόσο σοβαρή αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. "Μπορούμε να συζητάμε για διάσπαση όταν το χρονικό περιθώριο έως τις εκλογές είναι πλέον λιγότερο από τέσσερις μήνες;" ήταν τα λόγια της.

Στο πάνελ της συνέντευξης βρέθηκαν ακόμα οι Γιάννης Δαρδαμάνης, αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού, Δημήτριος Καραμανίδης, τομεάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης , οι Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος και Αγις Δήγκας και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή, η οποία έκανε την εισαγωγή στην συνέντευξη Τύπου.

Το παρών στην συνέντευξη έδωσαν επίσης ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Λυκούδης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Βανδώρος, η Σμαράγδα Σαρδελή, ο Σπύρος Λουκάκης, η Αγγελική Κακουράτου και άλλοι…

Μετά την συνέντευξη Τύπου, η Σοφία Ζαχαράκη αναχώρησε για περιοδεία στο Ληξούρι 

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό της συνέντευξης

 

 

DSC 0024DSC 0029DSC 0035DSC 0036DSC 0037DSC 0040DSC 0041DSC 0043DSC 0044DSC 0046




00 inkefalonia general ad 300X250