Η κοπή της πίτας της ενορίας στα Βαλσαμάτα [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 12:48

Η κοπή της πίτας της ενορίας στα Βαλσαμάτα [εικόνες]

Την βασιλόπιτά της έκοψε η ενορία του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Βαλσαμάτα, μετά την παράκληση της Κυριακής.


Της Φωτεινής Μαραβέγια

Μικροί και μεγάλοι δέχτηκαν τις ευχές του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου και άκουσαν το κήρυγμά του, αφού πρώτα ευλόγησε την πίτα.

Εκτός από τον εφημέριο πάτερ Ξενοφώντα Ζαρκάδα, τους άλλους ιερείς και το πλήθος του κόσμου, παραβρέθηκαν στο κελί της εκκλησίας, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, ο πρόεδρος των Ομαλών Διονύσης Κουταβάς και εκπρόσωποι του συλλόγου "Βάλσαμος".

Μοιράστηκαν δώρα μετά από κλήρωση σε μικρούς και μεγάλους. 

Για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης μας άγγιξε τις καρδιές των μικρών παιδιών, που ανταποκρίνονται στην αγάπη που τους δίνει και την ανταποδίδουν κάθε φορά που θα βρεθούν μαζί του. Μέσα στην ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα δέχτηκαν όλα την ευλογία και την αγάπη του!

kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04kefalonia pita04

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ: http://fotinikefalonia.com/masonry-full-width-2/kefalonia-paradosi/kefalonia-pita-valsamata-photos/229