Κεριά και μία πεντάλφα οδηγούν στην λύση του θρίλερ στην Κεφαλονιά;

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 16:39

 Η φωτογραφια δεν εχει σχεση με το περιστατικο

Η φωτογραφια δεν εχει σχεση με το περιστατικο

Σατανιστική τελετή πίσω απο την ταυτόχρονη αυτοκτονία του ζευγαριού στα Βλαχάτα; 

Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα, ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της λύσης της περίεργης και «σκοτεινής» υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά. 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Υπάρχει λοιπόν ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, έχοντας (σύμφωνα με την γνώμη της ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα) ταυτόχρονα αυτοχειριαστεί με μαχαίρι και φαλτσέτα, ίσως και να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

Η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι Γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σωροί έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα.

Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ