Ο ιατροδικαστής θα ριξει "φως" στα αίτια του θανάτου των νεαρών Γερμανών τουριστών στα Βλαχάτα (Νεότερη Ενημέρωση - εικόνα)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 21:18

Ο ιατροδικαστής θα ριξει "φως" στα αίτια του θανάτου των νεαρών Γερμανών τουριστών στα Βλαχάτα (Νεότερη Ενημέρωση - εικόνα)

 Αποδυναμώνεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας 

Νεότερη Ενημέρωση Ωρα 21.05 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Βλαχάτων με το τραγικό συμβάν που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2017.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ζευγάρι Γερμανών τουριστών, νεαρής ηλικίας (πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άτομα γύρω στα 30) βρέθηκε νεκρό στο κατάλυμα που νοίκιασε πριν από λίγες μέρες στα Βλαχάτα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που βρίσκεται ήδη στην Κεφαλονιά για την νεκροψία -  νεκροτομή , αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του τραγικού συμβάντος. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο που βρέθηκαν τα δύο άτομα νεκρά, μέσα σε λίμνη αίματος, εντοπίστηκαν αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρια και φαλτσέτες), γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι μεταξύ τους ίσως να προέκυψε κάποιος καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός εκ των δύο και εν συνεχεία τον θάνατο με αυτοχειρία και του δεύτερου και αποδυναμώνει ταυτόχρονα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. 

Φυσικά, περισσότερα θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι που εκτυλίχθητε το τραγικό συμβάν, αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα αποφανθεί το χρονικό διάστημα που έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός, αλλά και τον τρόπο που έγινε.

Στο σπίτι, πάντως, δεν βρέθηκαν κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν την σχέση που είχαν μεταξύ τους, οι δύο άτυχοι Γερμανοί.

Αρχική Ενημέρωση

Τραγωδία λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2017 στο χωριό Βλαχάτα. Ζευγάρι αλλοδαπών (Γερμανικής υπηκοότητας ), εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του. 

Αυτή την στιγμή στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

IMG 20171231 164427 Cropped

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι των Γερμανών ήταν τουρίστες, οι οποίοι είχαν νοικιάσει μόλις πριν τρεις μέρες το συγκεκριμένο κατάλυμα.

Η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο της οικογενειακής τραγωδίας…