Η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης στηρίζει το Τ.Ε.Ι. Ηχου και Μουσικών Οργάνων

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 12:44

Η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης στηρίζει το Τ.Ε.Ι. Ηχου και Μουσικών Οργάνων

Δείτε την ανακοίνωση...


Η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης, ως ο κύριος πνευματικός και πολιτισμικός φορέας του Ληξουριού και της επαρχίας Πάλλης για 180 χρόνια, δηλώνει προς το Υπουργείο Παιδείας, προς την Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων και προς κάθε αρμόδιο:

α) Ότι η απομάκρυνσή του Τμήματος Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. από το Ληξούρι θα πλήξει ανεπανόρθωτα την πόλη μας και τα χωριά μας πολιτισμικά, κοινωνικά και οικονομικά, αλλά θα σημάνει και την ουσιαστική κατάργηση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του Τμήματος .

β) Ότι στα 20 σχεδόν έτη λειτουργίας του Τμήματος στο Ληξούρι επιτεύχθηκε άψογη συνεργασία με την Φιλαρμονική μας, προς τεράστιο όφελος των δύο Οργανισμών και συνακόλουθα όλης της ληξουριώτικης κοινωνίας.

γ) Ότι ως Σωματείο ταγμένο να υπηρετεί τα υψηλότερα ιδανικά μιας ολόκληρης κοινωνίας θα συμπαρασταθεί με όλες της τις δυνάμεις στον αγώνα των φοιτητών, των καθηγητών, του διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Τμήματος και όλων των Ληξουριωτών για την παραμονή του Τμήματος στο Ληξούρι.

Καλούμε κάθε αρμόδιο όργανο της Πολιτείας, να σταματήσει ΤΩΡΑ ακόμα μια παράλογη προοπτική που οδηγεί στον μαρασμό της ήδη αποψιλωμένης από κάθε στοιχείο κοινωνικής και οικονομικής επιβίωσης πόλης μας.

 Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης




00 inkefalonia general ad 300X250