Πρώτη μέρα στο σχολείο! Ο Αγιασμός στο 2ο και το 4ο δημοτικό Αργοστολίου (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 12:19

Πρώτη μέρα στο σχολείο! Ο Αγιασμός στο 2ο και το 4ο δημοτικό Αργοστολίου (photos + video)

Οι παιδικές φωνές ξανακούστηκαν και τα σχολεία γέμισαν και πάλι παιδιά! Το πρώτο κουδούνι που θα σήμαινε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα το πρωί στις 8.30!Με την ευχή όλα να κυλήσουν ομαλά, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεκίνησαν την νέα σεζόν με τον καθιερωμένο Αγιασμό. Κείμενο – φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Στο 2ο και 4ο Δημοτικό του Αργοστολίου, στα οποία βρέθηκε σήμερα το πρωί το inkefalonia.gr τον αγιασμό τέλεσε ο Παπά Φωκάς.

Στο 4ο δημοτικό βρέθηκε η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά κ. Σοφία Μαροπούλου, ενώ στο 2ο τον Δήμο εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεράσιμος Αποστολάτος, ενώ από πλευράς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εκπροσώπησε η κ. Κωνσταντίνα Βασιλάτου.
Φυσικά, όπως και σε κάθε έναρξη της σεζόν... τις εντυπώσεις έκλεψαν τα «πρωτάκια» τα οποία έδειξαν ιδιαίτερη θέρμη στα νέα τους καθήκοντα.

Η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σοφία Μαροπούλου έκανε στο inkefalonia.gr την ακόλουθη δήλωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς: «Η νέα σχολικά χρονιά ξεκινάει με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις. Ήδη έχουμε ικανοποιητικό αριθμό δασκάλων και νηπιαγωγών και καλύπτουμε τα κενά μας. Είμαστε σε αναμονή των ειδικοτήτων και παρόλο που οι νεοδιόριστοι δάσκαλοι και καθηγητές είναι λίγοι και δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, εντούτοις έχουν αποδεχθεί τη θέση τους όλοι και θεωρώ ότι δεν θα έχουμε προβλήματα. Καλή σχολική χρονιά σε όλους».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες απο τον αγιασμό στα δύο σχολεία του Αργοστολίου

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ 2ο

https://www.youtube.com/watch?v=Ihrx1psORqg

https://www.youtube.com/watch?v=L5vYyG9xbC4

{phocagallery view=category|categoryid=195|limitstart=0|limitcount=0}

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ 4ο

https://www.youtube.com/watch?v=qYC78oTngTg

{phocagallery view=category|categoryid=194|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250