Τρικούβερτο γλέντι στην Παναγία της Λάμιας στα Διλινάτα!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:46

Τρικούβερτο γλέντι στην Παναγία της Λάμιας στα Διλινάτα!

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια του νησιού και χθες το απέδειξε και με το παραπάνω!Το γλέντι που στήθηκε στην Παναγία της Λάμιας στα Διλινάτα ήταν... τρικούβερτο, είχε εξαιρετική ορχήστρα που δημιούργησε κέφι και χορό, απίστευτο κόσμο και φυσικά πρώτης ποιότητας ντόπια κρέατα! Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Σε τραπέζια να απολαμβάνουν τις νοστιμιές είδαμε τη Βουλευτή Κεφαλονιάς κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νίκο Ανουσάκη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελο Κωνσταντάκη, τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Πυλαρινό, τους δημοτικούς συμβούλους Διονύσης Κοκκόση και Δημήτρη Φιοραβάντε, ο οποίος χόρεψε και καταπληκτικά (δείτε στο παρακάτω βίντεο), φυσικά τη Μαρία Κουνάδη, που έτρεξε και στα... σερβιρίσματα, τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκο Κοτσιλίνη, τους δημοτικούς συμβούλους Διονύση Αραβαντινό και Βίκτωρα Ρουχωτά, τον τέως υποψήφιο στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, Γιώργο Τζωρτζάτο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο πανηγύρι ήταν πολύς και γλέντησε με την ψυχή του. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι είναι διπλάσιος από πέρσι. Και του χρόνου!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το γλέντι

https://www.youtube.com/watch?v=oGxDCXa74OY

{phocagalleryview=category|categoryid=186|limitstart=0|limitcount=0}

 


Ετικέτες: