O Δήμος για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 12:09

O Δήμος για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Αργοστολίου

Διαβάστε σχετικά : Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Αργοστολίου - Υπογράφηκε το έργο «ανάσα» Υπογράφηκε χθες στο Δημαρχιακό Μέγαρο η σύμβαση για το έργο που αφορά στην ύδρευση Αργοστολίου ύψους 3.536.886 ευρώ και έχει να κάνει με την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης μήκους 23 χιλιομέτρων.Η σύμβαση υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Θεόφιλο Μιχαλάτο από πλευράς Δήμου, ενώ για λογαριασμό της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας P & C Development S.A υπέγραψε ο κ. Παναγιωτόπουλος Χρήστος.


Το έργο έχει συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης 24 μήνες ενώ μετά την ολοκλήρωση των υπογραφών ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τον Δήμο μας συνολικά, αλλά και ειδικότερα για την Δημοτική Ενότητα του Αργοστολίου.
Η ολοκλήρωση του έργου αυτού θα συμβάλλει τα μέγιστα στον τομέα της υγείας των δημοτών μας αφού επιτέλους σηματοδοτεί το τέλος των ένοχων αμιαντοσωλήνων που μας φέρνουν νερό στα σπίτια μας.
Επιπλέον, θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο οι λέξεις «διακοπή νερού» και «έλλειψη νερού», αφού όπως όλοι γνωρίζουμε οι διαρροές νερού στην πόλη του Αργοστολίου έφθαναν στο 50% ένεκα της παλαιότητας του δικτύου».
Τέλος, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς δήλωσε ότι «τέτοιες στιγμές σαν την σημερινή δείχνουν ότι εκτός από την Κεφαλλονιά της γκρίνιας και της στείρας κριτικής υπάρχει και μία άλλη Κεφαλλονιά.
Αυτή που παράγει έργο, αυτή που δουλεύει και μοχθεί για τον τόπο, αυτή που οργανώνει και εκσυγχρονίζει το νησί, αυτή που ατενίζει το μέλλον με σκληρή δουλειά και αισιοδοξία».
Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την πρώην Δημοτική Αρχή Αργοστολίου για την συμβολή της στο έργο και ολοκληρώνοντας είπε ότι « η παρούσα υπογραφή της σύμβασης είναι μόνον η αρχή μιας σειράς έργων που ο Δήμος μας θα ξεκινήσει τον χειμώνα που μας έρχεται» και αυτό θα αποτελέσει μία επιβεβαίωση σε όσους ισχυρίζονταν στο παρελθόν ότι ο Αλ. Παρίσης ακόμη και στους χαλεπούς οικονομικούς καιρούς που διανύουμε «ξέρει και μπορεί».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250