Παραιτηθέντες τοπικοί σύμβουλοι Σκάλας: «Έπρεπε να φτάσουμε στα... άκρα για να μας ακούσει η Δημοτική Αρχή»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 15:16

Παραιτηθέντες τοπικοί σύμβουλοι Σκάλας: «Έπρεπε να φτάσουμε στα... άκρα για να μας ακούσει η Δημοτική Αρχή»

 Οι παραιτηθέντες τοπικοί σύμβουλοι, μιλούν στον Inkefalonia 89,2 για τα προβλήματα της περιοχής

 «Έπρεπε να φτάσουμε στο... αμήν για να μας ακούσουν. Έπρεπε να φτάσουμε στα άκρα για να πάρουν χαμπάρι ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα. Λειτουργήσαμε τοπικά, με βάση το συμφέρον της περιοχής, χωρίς παρατάξεις» με αυτά τα λόγια περιγράφουν στον Inkefalonia 89,2 και στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή, οι παραιτηθέντες τοπικοί σύμβουλοι Σκάλας, Γεράσιμος Κορκός – Κουρής και Πέτρος Κουρκουμέλης, την απόφαση σύσσωμου του τοπικού συμβουλίου της περιοχής να δηλώσει την παραίτησή του, εξαιτίας των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Σκάλα.

«Τα είχαμε πει και ξαναπεί πολλές φορές και ποτέ δεν γινόταν τίποτε» ήταν τα λόγια τους στα προβλήματα που εδώ και καιρό υπάρχουν και έχουν να κάνουν, με την καθαριότητα, τα ξερά χορτάρια την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου Σκάλας, τον Δημοτικό Φωτισμό και τις λάμπες που δεν υπάρχουν, την μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού της περιοχής και πολλά άλλα τα οποία έχουν γίνει γνωστά με την ανακοίνωση της παραίτησης του Τοπικού Συμβουλίου της Περιοχής.

«Δεν ζητάμε σύνθετα, ούτε παράλογα πράγματα, ζητάμε απλά να κοιτάξουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Πλέον στην περιοχή μας καθημερινά υπάρχουν πάνω 5.000 άτομα. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει η Σκάλα, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και υπάρχουν τόσοι τουρίστες στην περιοχή» ήταν τα λόγια τους.

Και μάλλον, η κατάσταση έπρεπε να φτάσει στα... άκρα, για να μπουν σήμερα μηχανήματα καθαρισμού και από το Σάββατο το βράδυ και να αρχίσουν να αλλάζονται οι πολλές καμένες λάμπες.

 Ακούστε παρακάτω όσα είπαν οι δύο παραιτηθέντες τοπικοί σύμβουλοι...

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250