Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων Εξισωτικής Αποζημίωσης 2011 στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 21:13

Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων Εξισωτικής Αποζημίωσης 2011 στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών

Η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ενημερώνει ότι, σύμφωνα με σχετική εντολή του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε τις καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων παραγωγών, με ή χωρίς αποκλίσεις – κυρώσεις, για την Εξισωτική Αποζημίωση του έτους 2011στις Δημοτικές ενότητες των Δήμων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων παραγωγών.


Οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί απορριπτόμενοι παραγωγοί, δικαιούχοι Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2011 (Μέτρα 211 και 212 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007- 2013), έχουν την δυνατότητα υποβολής ένστασης στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Αργοστόλι, το αργότερο έως Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, ώστε αμέσως μετά το διοικητικό έλεγχο από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να καταστεί δυνατή η καταβολή της σχετικής αποζημίωσης.


Σημειώνεται ότι, η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ως Πύλη Εισόδου για το Νομό, διαθέτει πλήρες αρχείο για την εξυπηρέτηση όλων των Κεφαλλήνων και Θιακών παραγωγών δικαιούχων των Μέτρων Αγροτικής Ανάπτυξης στα οποία περιλαμβάνεται και η Εξισωτική Αποζημίωση.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.


Για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών
Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Ανδρέας Π. Καλαφάτης
Πρόεδρος Δ.Σ.