Γάμοι στην Κεφαλονιά : Όταν οι μάγοι της εικόνας εντυπωσιάζουν .. (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 12:43

Γάμοι στην Κεφαλονιά : Όταν οι μάγοι της εικόνας εντυπωσιάζουν .. (VIDEO)

Τα τελευταία χρόνια η Κεφαλονιά έχει μετατραπεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για την πραγματοποίηση γάμων.

Τα εντυπωσιακά τοπία με το πράσινο και το γαλάζιο να συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας πανέμορφες αντιθέσεις, αποτελούν ιδανική επιλογή για τα μελλόνυμφα ζευγάρια όπου θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα γάμο όπου θα μείνει βαθιάς χαραγμένος στη μνήμη τους!

Ένας από τους γάμους που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι του Matthew και της Έφης.

Η ιστορία τους :

 Σύμφωνα με την Έφη το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Ο Matthew της έκανε πρόταση γάμου στο χώρο που αργότερα επέλεξε για χώρο δεξίωσης του γάμου. Γνώριζε πόσο αγαπούσε την Κεφαλλονιά, το νησί από όπου κατάγονταν οι γονείς της και πόσο λάτρευε το συγκεκριμένο εστιατόριο. Εκεί της έκανε πρόταση γάμου… ήταν παρούσα μάλιστα και όλη της η οικογένειά στο χώρο και κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο…”.»

Ο γάμος της Έφης και του Matthew όπως θα δείτε στο καταπληκτικό βίντεο από την Wedcolors Cinematography ήταν μία γιορτή με 120 από τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Αμερική για να ζήσουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές!

  • Περισσότερα Video
  • Με πληροφορίες από love4weddings.gr


    Ετικέτες: