Εντυπωσίασε τους μαθητές το Ψηφιακό Φορητό Πλανητάριο στην Κεφαλονιά (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 11:44

Εντυπωσίασε τους μαθητές το Ψηφιακό Φορητό Πλανητάριο στην Κεφαλονιά (εικόνες + video)

Ανοικτές για το κοινό οι σημερινές απογευματινές παραστάσεις

Εντυπωσιασμένοι από τα όσα... παρακολούθησαν βγαίνουν οι μαθητές από το Ψηφιακό Φορητό Πλανητάριο, το οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Σήμερα το πρωί, μετά από το Ληξούρι, τις Κεραμειές, τον Πόρο, βρίσκεται στο 2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου, όπου τάξεις από έξι διαφορετικά σχολεία θα το επισκεφθούν για να παρακολουθήσουν σε έναν μοναδικό χώρο τα... μυστικά του σύμπαντος και όχι μόνο.

Την ώρα που βρεθήκαμε εκεί για το ρεπορτάζ, παρακολουθούσε το Ειδικό Σχολείο από τα Φαρακλάτα. Τα παιδιά μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για ο,τι είδαν και έμαθαν.

Ακολούθησε παρουσίαση απο τον Κωσταντίνο Σακκά, για το ηλιακό σύστημα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Αργοστολίου. 

Ο Κωνσταντίνος Σακκάς, ο αδελφός του Χρήστος, ο Νικόλαος και ο Θεοφάνης Ματσόπουλος, έχουν κάνει μία καταπληκτική δουλειά και σήμερα το απόγευμα, από τις 5 μ.μ., όπου οι παραστάσεις θα είναι ανοικτές για το κοινό, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε.

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από την σημερινή παρουσίαση και δηλώσεις από τον Κωσταντίνο Σακκά για το Ψηφιακό Πλανητάριο. Ενδεικτικά περισσότερες πληροφορίς για το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα planetariumotg.gr

https://www.youtube.com/watch?v=vGK6LNIxmFY

DSC 0076DSC 0081

Ο Κωνσταντίνος Σακκάς 

DSC 0083

 DSC 0086DSC 0088DSC 0092DSC 0096DSC 0097DSC 0100DSC 0102DSC 0105DSC 0110DSC 0115

Ο Χρήστος Σακκάς