Αίσιο τέλος για την περιπέτεια των επιβατών του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς που εγκλωβίστηκαν στο Αίγιο (upd)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 13:26

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια των επιβατών του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς που εγκλωβίστηκαν στο Αίγιο (upd)

Νεότερη ενημέρωση 10.28 (8/1/2017)  Οδεύει προς το τέλος της η περιπέτεια των επιβατών του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, οι οποίοι από χθες το απόγευμα εγκλωβίστηκαν στο Αίγιο, λόγω της χιονόπτωσης και δεν μπορούσαν να φτάσουν Κυλλήνη για να περάσουν στην Κεφαλονιά. Όπως μάθαμε το λεωφορείο κατάφερε να φτάσει σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Κυλλήνης και αναχώρησε με το πλοίο των 10.00 για Κεφαλονιά. Νεότερη ενημέρωση 22.08: Όλοι οι επιβάτες του ΚΤΕΛ έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ στο Αίγιο και θα διανυκτερεύσουν εκεί. Μερίδα των επιβατών αντιδρά καθώς θεωρεί ότι έπρεπε να προβλεφθεί η διαμονή τους σε κάποιο ξενοδοχείο. Ενημέρωση Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια μεταφοράς των επιβατών αρχικά στον σταθμό του ΚΤΕΛ στο Αίγιο , με τη συνδρομή οχημάτων της Πυροσβεστικής. Αρχική δημοσίευση Εγκλωβισμένοι έξω από το Αίγιο για βρέθηκαν από τις 14.30 και για περισσότερς από 6 ώρες βρίσκονται δεκάδες επιβάτες του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς των λεωφορείων με αριθμούς 41 και 15 οι οποίοι ξεκίνησαν από την Αθήνα στις 12.30 και στις 14.15 με προορισμό την Κυλλήνη.

Λόγω όμως της χιονόπτωσης τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, όπως και άλλων ΚΤΕΛ, καθώς  και δεκάδες αυτοκίνητα βρίσκονται ακινητοποιημένα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όσων επέβαιναν σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INKEFALONIA.GR στα λεωφορεία επικρατεί αναστάτωση καθώς είναι ακινητοποημένα για πολλές ώρες και οι επιβάτες δεν γνωρίζουν τι ακριβώς θα γίνει.

Καλό είναι να βρεθεί μια λύση μεταφοράς των ανθρώπων  με άλλο μέσο το οποίο θα διαθέτει αντιολισθητικές αλυσίδες ώστε να μπορεί να κινηθεί στο ολισθηρό οδόστρωμα και οι επιβάτες τουλάχιστον να μεταφερθούν σε ένα χώρο προσωρινής παραμονής.

Η εταιρεία "KEFALONIAN LINES" είχε την πρόθεση να καθυστερήσει το δρομολόγιο των 17.30, όμως το πλοίο τελικά αναχώρησε αργότερα.

Πρόβλημα υπάρχει όμως και με το δρομολόγιο Πάτρα - Αθήνα..

Χρήστος Λαμπράκης


Ετικέτες: