Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 14:28

Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Aπό τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, τον Ιούλιο του 2012, καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα: Συνελήφθησαν συνολικά είκοσι οκτώ (28) άτομα για κλοπές-διαρρήξεις, καταδιωκτικά έγγραφα, πλαστογραφία, στέρηση εγγράφων παραμονής στην Χώρα και άλλα αδικήματα.

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες εξόδου από την Χώρα μη νόμιμων μεταναστών.

Παράλληλα στο πλαίσιο καταπολέμησης της παραβατικότητας και της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν:

• 231 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 72 επικίνδυνες.
• 56 παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Ενδεικτικά υπενθυμίζονται οι ακόλουθες σημαντικές υποθέσεις:

 Συνελήφθη την Παρασκευή (06.07.2012) το μεσημέρι, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, 71χρονος ημεδαπός, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 81χρονου ημεδαπού.
 Συνελήφθη το Σάββατο (07.07.2012) το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, μία 31χρονη υπήκοος Ερυθραίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών εγγράφων και παράνομη παραμονή στη Χώρα.
 Συνελήφθησαν την Δευτέρα (09.07.2012) το μεσημέρι στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ψευδής ανωμοτής κατάθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια στο πλαίσιο προανάκρισης τροχαίου ατυχήματος με σοβαρό τραυματισμό.
 Συνελήφθη την Δευτέρα (16.07.2012) το πρωί, στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 19χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, για στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων.