Περιφέρεια : Συνάντηση για μέτρα εναντίον του παραεμπορίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 13:38

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στην περιοχή μας έχουν παρουσιαστεί σημαντικά κρούσματα παραεμπορίου τα οποία πλήττουν σοβαρά την τοπική αγορά και τους επιχειρηματίες της νήσου μας, οι οποίοι ήδη ασθμαίνουν υπό το βάρος της πίεσης της μειωμένης κινητικότητας στην αγορά. Εξάλλου ήδη οι συνθήκες των τρεχόντων οικονομικών δυστοκιών, έχουν δυσχεράνει σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας, οδηγώντας πολλούς επαγγελματίες σε αδιέξοδο, γεγονός που επάγει την ανομία και την εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα και θέτει τον τοπικό πληθυσμό σε κίνδυνο, αμαυρώνοντας την πολιτισμική μας εικόνα και δει την τουριστική περίοδο που διανύουμε.


Δεδομένης δε της επικείμενης εορτής του Αγ. Γερασίμου, όπου παραδοσιακά εμφανίζονται μικροπωλητές στην περιοχή των Ομαλών, οφείλουμε να δράσουμε άμεσα ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα παρανόμων αγοροπωλησιών.
Ως εκ τούτου θεωρούμε απολύτως απαραίτητη μια συνάντηση την Τετάρτη 1η Αυγούστου και ώρα 12:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, ώστε να συζητηθεί το θέμα και να αποφασίσουμε από κοινού τα μέτρα και τις ενέργειές μας, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα και να εξομαλυνθεί η κατάσταση, σε όλους τους τομείς που δυνάμεθα να παρέμβουμε.
Η παρουσία όλων σας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς αντιμετωπίζουμε ήδη μια αρκετά δύσκολη πραγματικότητα την οποία οφείλουμε να αποφορτίσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε οπουδήποτε παρατηρείται ανάγκη.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ