Θ. Φλωράτος: «Όχι μόνο δεν αποσύρεται η Ionian Group από τη Σάμη, αλλά εξελίσσεται μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού και βάζοντας δικά της πούλμαν»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 15:05

Θ. Φλωράτος: «Όχι μόνο δεν αποσύρεται η Ionian Group από τη Σάμη, αλλά εξελίσσεται μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού και βάζοντας δικά της πούλμαν»

«Το πλοίο της Ionian Group από Σάμη, όχι μόνο δεν αποσύρεται από την γραμμή, αλλά θα κάνει ο,τι είναι δυνατόν να μειώσει τον χρόνο του ταξιδιού και να μετακινήσει τους επιβάτες με υπερσύχρονα πούλμαν» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Θόδωρου Φλωράτου με τον οποίο επικοινωνήσαμε.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Ο κ. Φλωράτος, διαβάζοντας δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας περί απόσυρσης του πλοίου της Ionian Group από την γραμμή Πάτρα - Σάμη, επικοινώνησε αμέσως με την πλοιοκτήτρια εταιρία και με υψηλόβαθμο στέλεχος αυτής και μας μετέφερε τα ακόλουθα.

eb58909179256e036135d0276c3faf45 XL

"Η γραμμή Σάμη – Πάτρα θα εξυπηρετηθεί κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα όπως έχει ανακοινωθεί και δεσμευτεί ενώπιον του ΣΑΣ. Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας με διαβεβαίωσε ότι η εταιρία θα κάνει ο,τι είναι δυνατόν ώστε να εξυπηρετηθεί η γραμμή σε μικρότερο χρόνο και θέλει να διαβεβαιώσει το επιβατικό κοινό ότι θα εξυπηρετηθεί και με λεωφορεία που θα ναυλώσει η πλοιοκτήτρια εταιρία από ιδιωτική τουριστική επιχείρηση, τα οποία θα ξεκινούν από το Αργοστόλι και θα καταλήγουν στο κέντρο των Αθηνών σε γραμμή του μετρό, με πιθανότερο σημείο το Σύνταγμα στις γραμμές και από Κυλλήνη και από Σάμη. Σύμφωνα με τον πλοιοκτήτη αυτό γίνεται γιατί το ΚΤΕΛ της Κεφαλονιάς δεν συμπεριφέρεται και στις δύο πλοιοκτήτριες εταιρίες με τον ίδιο τρόπο.

Μάλιστα και σύμφωνα πάντα με την Ionian Group το κόστος του επιβάτη Κεφαλονιά - Σύνταγμα θα είναι φθηνότερο κατά περίπου 20 ευρώ και ο επιβάτης πλέον δεν θα χρειάζεται να πληρώνει ταξί από τον Κηφισό. Επίσης, εκπρόσωπος της εταιρίας μου τόνισε ότι με την περάτωση των έργων στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών και την μείωση του χρόνου του πλοίου Σάμης - Πάτρα , δεν θα χρειάζονται περισσότερες από πέντε ώρες για να πάει κάποιος από το Αργοστόλι στην Αθήνα" τόνισε  ο κ. Φλωράτος κατέληξε «Όσο αληθινοί ήμασταν ότι θα μπει η γραμμή, τόσο αληθινοί είμαστε σε αυτά που τώρα υποστηρίζουμε τώρα. Η γραμμή διέκοψε λόγω επιθεώρησης και συντήρησης των πλοίων και μόνο».


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250