Ανακοίνωση - Καταγγελία της Χ. Νικολετάτου εναντίον της Δ. Πυλαρινού για την Βιλβιοθήκη των Μεσοβουνίων

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:33

Ανακοίνωση - Καταγγελία της Χ. Νικολετάτου εναντίον της Δ. Πυλαρινού για την Βιλβιοθήκη των Μεσοβουνίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΓΙΑ ΤΟΝ «ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ»ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΙΣΟΥ Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟ Ενημερώνουμε τους πολίτες των Μεσοβουνίων αλλά και όλης της Κεφαλονιάς για την αναλγησία την άγνοια και των ωχαδερφισμό του αρμόδιου αντιδήμαρχου Ερίσου-οικονομικών-διοικητικών και άλλων τινών και παρουσιάζουμε σήμερα την άθλια εικόνα της βιβλιοθήκης του σχολείου Μεσοβουνίων που με δική του υπαιτιότητα καταστρέφονται βιβλία ανεκτίμητης ιστορικής αξίας του 1850 και εντεύθεν.Με πράξεις και παραλήψεις του και αγνοώντας εντολές Δημάρχου αποσύρει και διαγράφει την πρόταση ανάληψης υποχρέωσης για την προμήθεια βιβλιοθηκών που σκοπό έχουν την ασφάλεια, τακτοποίηση και ευταξία των παραπάνω χιλιάδων βιβλίων.


Ερωτάται λοιπόν το «μεγαλο-στέλεχος» της παράταξης της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» με ποιο τρόπο να διαχειριστούμε και που να οδηγήσουμε τον μεγάλο όγκο των σπάνιων βιβλίων;;. Να τα οδεύσουμε στα Χ.Υ.Τ.Α. της σκέψης μας ή στα Χ.Υ.Τ.Α. της «Παλοστής»;;. Δώστε μας εδώ και τώρα γεωγραφικές συντεταγμένες.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι από τούδε και στο εξής και επειδή συστηματικά και κατά εξακολούθηση δεν καλούμαστε στα συλλογικά όργανα του Δήμου (οικονομική Επιτροπή κ.λ.π.) για θέματα που αφορούν την Κοινότητά μας, αλλά και για την πλήρη εγκατάλειψη της από τις υποχρεώσεις του Δήμου, ενώ τα δημοτικά τέλη πέφτουν βροχή, θα ενημερώνουμε μέσω του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, για τα σοβαρά προβλήματα του χωριού μας και όχι μόνο.......αλλά και για τις ενδεδειγμένες λύσεις που εμείς θα προτείνουμε.

ΧΑΙΔΩ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ &
ΜΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250