Σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών τουριστικών επιχειρήσεων από τον Σύλλογο Εμπόρων "Κράνη"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 08:56

Σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών τουριστικών επιχειρήσεων από τον Σύλλογο Εμπόρων "Κράνη"

Αγαπητοί συνάδελφοι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, σας ενημερώνουμε ότι ο εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, διοργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στη Γ κατηγορία επικινδυνότητας, (όπου ανήκουν εστιατόρια, Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εμπορικά καταστήματα, η παροχή υπηρεσιών κ.α.).

 

Τα σεμινάρια της ΚΡΑΝΗΣ διεξάγονται στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ .

Δεν υπάρχει οριστική ημερομηνία όπου σταματάνε οι εγγραφές για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια. Τα σεμινάρια οριστικοποιούνται όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ατόμων που θα τα παρακολουθήσουν. Έπειτα ξεκινούν οι εγγραφές για το επόμενο σεμινάριο.

Με την εγγραφή του ο επιχειρηματίας λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου και έως ότου παρακολουθήσει το σεμινάριο είναι καλυμμένος σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, Σ.ΕΠ..Ε.).

Επιστημονικός υπεύθυνος της ΚΡΑΝΗΣ είναι, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. Κωνσταντίνος Πρέντζας ο οποίος είναι πιστοποιημένος Τεχνικός Ασφαλείας με εμπειρία σε ζητήματα όπως η εκπόνηση, της υποχρεωτικής εκ μέρους των καταρτιζομένων, Γραπτής Εκτίμηση Επαγγελματικών Κινδύνων (ΓΕΕΚ).

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ όχι μόνο διοργανώνει τα σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας, αλλά ταυτόχρονα:

Στα σεμινάρια που διοργανώνει η ΚΡΑΝΗ, ο επιστημονικός της υπεύθυνος της ΚΡΑΝΗΣ παρίσταται κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων και :

  • μετά τη λήξη του σεμιναρίου, και εφόσον έρθουν τα πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης, οργανώνει τη συλλογή των απαραιτήτων εγγράφων και την αποστολή τους στο ΚΕΠΕΚ Ηλείας.
  • δίνει τεχνική υποστήριξη και υλικό, για την συγγραφή της Γραπτής Εκτίμησης Επαγγελματικού Κινδύνου από τον εργοδότη
  • είναι πάντα κοντά στον συνάδελφο επαγγελματία που έλαβε επιμόρφωση για τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτική.
  • Τέλος σας παρέχεται καφές και νερό δωρεάν.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος κο Κωνσταντίνο Πρέντζα στο 6978.554144 ή στη γραμματεία με την κα Ελένη Μεσολωρά στο τηλέφωνο 6946.776144. Για κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο νέο γραφείο της ΚΡΑΝΗΣ στην οδό Βύρωνος 7, 1ος όροφος.

Για το τέλος μια πολύ σημαντική ανακοίνωση.

Η ΚΡΑΝΗ, μέχρι τις 20 Ιουνίου, οριστικοποιώντας τη συνεργασία της με τους αρμόδιους φορείς, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει:

  • ένα πρόγραμμα για τους ανασφάλιστους ελεύθερους επαγγελματίες
  • συμφωνία για πιστοποίηση ανυψωτικών μηχανημάτων και δεξαμενών αερίου σε πολύ οικονομικές τιμές.

Ο Πρόεδρος της ΚΡΑΝΗΣ

Σταύρος Σπαθής




00 inkefalonia general ad 300X250