Όμορφη παρέλαση στο Αργοστόλι για την Ένωση των Επτανήσων (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 15:53

Όμορφη παρέλαση στο Αργοστόλι για την Ένωση των Επτανήσων  (εικόνες + video)

Μια μια όμορφη παρέλαση στο Αργοστόλι, από τους μαθητές, τις σχολές, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, η Κεφαλονιά τίμησε την ημέρα της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Κείμενο – εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής

Βίντεο: Γιάννης Παπαδάτος

Για άλλη μία φορά τέθηκε το δίλλημα πάνω ή κάτω από την εξέδρα των επισήμων, με την Βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Αντιπεριφεριάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος βρίσκεται απο χθες για επίσκεψη στην Κεφαλονιά, τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο και την περιφερειακή σύμβουλο Σουζάνα Πεφάνη, να επιλέγουν να παραμείνουν κάτω από την εξέδρα, ενώ αντίθετα στην εξέδρα ανέβηκαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Στην παρέλαση, έλαβαν μέρος και καταχειροκροτήθηκαν τα Ειδικά Σχολεία Φαρακλάτων και Περατάτων, μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Αργοστολίου, το Λύκειο Ελληνήδων παράρτημα Αργοστολίου, οι σπουδαστές της ΑΕΝ, οι πρόσκοποι, αλλά και οι ναυταθλητικοί Σύλλογοι του ΝΟΑ και του ΝΟΚΙ. Στην παρέλαση συμμετείχε η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσης Λαυράγκας».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Παρέλασης, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς στον χώρο της πλατείας Αργοστολίου το Λύκειο Ελληνίδων, μαζί με ένα συγκρότημα από την Βρετανική Κοινότητα της Κεφαλονιάς (εικόνες θα αναρτηθούν σε νέο άρθρο λίγο αργότερα).

Και του χρόνου...

Παρακάτω εικόνες από την παρέλαση, αλλά και βίντεο με την παρέλαση, αλλά και τις δηλώσεις των πολιτικών για την ημέρα της Ενώσεως των Επτανήσων με την Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=pXMGtT8MWAc

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250