Έντονη η ανησυχία για τα υπό κατασκευή σχολεία στο Φαραώ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 12:40

Έντονη η ανησυχία για τα υπό κατασκευή σχολεία στο Φαραώ

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας οι διαπιστώσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης σχετικά με την κατασκευή του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Φαραώ.

Επίσης προβληματίζει ιδιαίτερα η αντιμετώπιση του θέματος από τους αρμόδιους φορείς, ΟΣΚ , Περιφερειακή Ενότητα, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την μελέτη, την εποπτεία κατασκευής και την παραλαβή του έργου. Οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα και να καθησυχάσουν τη σχολική κοινότητα.

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Σχολείου μας σε συνεδρίασή του αποφάσισε να εκφράσει την έντονη ανησυχία του και να προειδοποιήσει του αρμόδιους φορείς ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τη μετακίνηση του σχολείου σε κτίρια για τα οποία δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εχέγγυα για την ασφάλεια των μαθητών και των καθηγητών.

Μετά από την πολύχρονη ταλαιπωρία της παραμονής μας σε αίθουσες προκάτ, πιστεύουμε ότι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δικαιούνται να έχουν ένα σύγχρονο και ασφαλές σχολείο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250